Здравейте, тъй като тази година съм абитуриентка, искам да се сдобия с доста хубав тен. Ходила съм и преди на солариум, но ефекта е минимален, затова искам да попитам тези, които използват редовно солариума, за колко време успяхте да постигнете желания тен на кожата?благодаря предварително.
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Ето една примерна програма.
Понеделник 4 минути
Вторник не ходиш
Сряда 5-6 минути
Четвъртък не ходиш
Петък 6-8 минути
Събота и Неделя пак почивка
и така увеличаваш малко по малко минутките докато стигнеш до идеала за загар на кожата си.
Но не прекалявай с пърженето, да не вземеш да се пускаш по 15 минути o.O![]()
а аз за 15 мин. няма да издържа, на мен дори 5 6 ми идват в повечепопринцип искам нещо такова http://www.google.bg/imgres?imgurl=&...ed=0CAIQsCUoAA
2 седмици всеки ден да ходя ли?
Ако е толкова малко значи ще имам време до бала![]()
Солариумите са ужасно вредни ,но щом си се решила...Аз преди ходех понеделник сряда и петък за 10 минути ама зависи какъв тен искаш да постигнеш
2 седмици за загара от снимката? Уау! Значи трябва да е постоянно в солариума. Много зависи от цвета на кожата ти. Ако си по-бяла доста повече от две седмици ще ти бъдат нужни. Но ако не си толкова бяла може и да достигнеш ефекта, но за мен две седмици за подобен тен са малко. Аз съм с тъмна кожа и бързо хващам тен, и на бала и аз ходих на солариум, и ходих за около 2 седмици, някъде по 2 пъти или може би 3 на седмица, не помня. Според мен можеш да започнеш месец преди бала, хем да не натоварваш кожата си, хем да се получи добре![]()
Аз ходя така :
Понеделник : 6
Четвъртък :12
Неделя 12
На мен не ми става горещо, а дори и да ми стане , вътре има вентилатор и е поносимо.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Добре че не го наричат п..копек.Ужас!
Иначе ходи, но виж какво става:
http://www.monitor.bg/article?id=248754
20 мин ? : x Всичко прекалено води до последици..(рано или късно)
at least it was before i fucked everything up
Въпросът е как да го поддържам този тен?Защото на една приятелка кожата започна да й се бели,а не беше изгоряла.Трябва ли някакъв специален продукт да ползвам след солариума или как?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър солариум в София към центъра. Ходя в едно студио Kosara на Стамболийски, но там солариума е от този където не се затваря- Ergoline – OpenSun и си мисля, че няма да има никакъв ефект. Там ми казаха, че за първи път 8 мин- ужас. Значи е много слаб. Ходила съм и преди и първия път е 3 или 4 мин. не 8 мин.