- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гърдите ...
Здравейте на всичкиНа 15 години съм , от 2 години имам цикъл .. та проблема ми е навсякъде по тялото съм развита само не и в гърдите ! Да знам ще кажете има още време ще пораснат , но не ми е там мисълта .. просто е гадно всички да ти се подиграват , а останалите момичета около теб да са цицомани! Въпроса ми е : има ли нещо което да направя за да ускоря растежа им , чувала съм за боза , бира и такива ... Ако знаете някакви храни или нещо споделете наистина е спешно! .. и моля нека не се обиждаме Благодаря предварително!
Оф има време ще ти пораснат кво ти пука от мнението на хората?
Да знам ,, че след време ще пораснат но имам си приятел от 1 г. Вече и той ме харесва такава каквато съм , ххаресва ми гърдите ама съм сиг. че му се иска да бяха малко по големи , не ми е за на хората мнението въобще! Важното е че приятеля ми ме харесва , но никога не е зле да пробваш повече да го задоволиш а и самата аз да се чувствам по добре! Ако ме разбирате .. Благодаря все пак за мненията!
Ти мислиш за сега, но я примерно утре си намериш друг приятел, и той примерно(просто примерно) предпочита малки гърди?
Не съм имал приятелка досега, и макар, че аз самия себе си не се познавам много добре, си мисля, че момичетата с малки(дори плоски) гърди ми харесват повече.
Еее, чак пък плоски хич не са привлекателни. Тя не иска да става надарена, просто иска да достигне нормален размер така като чета поне. Няма какво да направиш, освен бозата и бирата съм чувала и за всекидневен масаж, но ако е ефективен колкото тях никакъв смисъл.![]()
ей големи комплекси ви създават тези гърди значи :Д И аз да можех да съм като теб щеше да е страхотно. Малките гърди имат много повече положителни страни отколкото големите. Първо след години няма да ти увиснат, да те болят, винаги ще изглеждат по-добре отколкото големите, а и за малките/нормалните има такива хубави сутиени, много е кофти чувството влизаш нищо не ти става (да не говорим за харесване)и накрая чак продавачката ти се извинява че няма нищо за теб :Д ( а аз не съм някоя едрогърда с чашка Д, че и по-голяма :Д)
Миличка, на 15 си. Има време да ти пораснат. Няма как да ги уголемиш с боза или бира. важно е да са ти пропорционални на тялото, а не да са огромни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5