- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- виждате ли каква мацка само
http://85.14.28.175/teenproblem/teen...1252318761.jpg
това е вашия материал за лъскане
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това не е ли Десислава като по-млада?
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Аха... Виолета Сечкова...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Така е Насенце
а и само аз съм 10/10![]()
#meikdem²ad #manytrue
аре ся не избягвай въпроса ;] моля ти се
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Добресъм ве Стоянке. Зася ли доматите какту ти каах? Станаха алени нал?
Мех, явно някои хора тука не разбират от ирония. И я да махаш този педерасТ от профилната си.
Ирония? Какво е това? Доколкото съм запозната с нея, щях да я видя, явно не е толкова добра, за да ми направи впечатление...
И не искам да ми закачате профилната![]()