.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    те като видят, че имам приятел го "крадат" от мен и той не контактува вече с мен...
    Много съм тъжна, тя е единствената ми приятелка, а я губя...Моля, помогнете ми, дайте ми съвет!
    Няма как да отмъкнат някого от теб, ако ти е наистина приятел/ка.

Единствената като цяло или единствената от класа? Аз в гимназията така и не се сприятелих истински с момичетата от класа си. Но пък имах приятелки от други училища, така че, ако е единствената от класа не е голям проблем. Ако е единствената въобще вече е кофти и трябва да помислиш с какво отблъскваш хората от себе си.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Няма как да отмъкнат някого от теб, ако ти е наистина приятел/ка.

Единствената като цяло или единствената от класа? Аз в гимназията така и не се сприятелих истински с момичетата от класа си. Но пък имах приятелки от други училища, така че, ако е единствената от класа не е голям проблем. Ако е единствената въобще вече е кофти и трябва да помислиш с какво отблъскваш хората от себе си.
    Аз имам и много добри приятели момчета, но тя е единствената ми приятелка момиче от класа. Иначе имам приятели и извън училище. Но няма да се занимавам с нея, аз я защитавах и подкрепях, а тя така долно ме предаде...
    Последно редактирано от tHe_COolEst_GIrl : 01-24-2014 на 18:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си