- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към дамите.
Покани я на романтична вечеря във вас с чаша вино и сготвено от теб ястие. Предразположи я , зарадвай я, разсмивай я, след това започни да я обсипваш с комплименти и целувки (вратът е подмамваща зона), след това я остави сама да те поиска![]()
На мен ми се е случвало да не ми се прави нищо, не е кой знае каква драма.Според мен няма нищо общо с липсата на привличане, щом е с теб значи й е приятно. Моят съвет е да оставите секса на заден план за 2-3 седмици, не й говори на тази тема, не я притискай, правете други неща, които по принцип правите. Ще има ефект със сигурност.
Омръзнала й е рутината от връзката ви. Вкарай малко старание, нещо ново, за да й върнеш желанието за секс.
Мда, и аз това предположих. Де да знам, човече, мисля, че един супер откровен и точен разговор би изяснил много неща между вас. Ама трябва да говорите директно по темата, щото иначе пак ще се изгубите в излишности, пак никой нищо няма да разбере, пак ще се чувстваш безсилен и пак ще ти е гадно.
Човека каза, че са се оправили вече.Иначе ако не бяхте щях да ти кажа да я зачеркнеш вече ...Но не е късно де.
Баси каква съм гадна![]()
Те вече свадби правят деца осиновяват и децата от родителите гледат ... на каде върви светът![]()
Ся чак взех да се замислям...: "какво ли ще е да имаш член....? "![]()
и да оправя някоя представяш ли си?Ама няма да е като истински, защото няма да го има усещането
![]()
Дай малко по -спокойно. Имах същото изживяване преди доста време. Нямах желание даже да го погледна. А той не си даваше сметка и се разделихме. Така де, за да избегнеш това - вкарай романтика, нежни думи, не карай толкова директно. Остави я сама да си поиска, а това ще стане според мен. Предразполагай я с ласки и подобни. А ако не стане си поговорете открито кой и какво и ще се оправи всичко според мен. Може да има нещо, което не правиш както трябва. Замисли се малко. :P