- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е
^Може и така да е, на мен ми прозвуча като "Когато връзката приключи, ти обезателно ще си наранена."
Но, ако трябва да говорим за мечките - не във всяка гора има мечки, така че страхът понякога е само пречка.
Ами всъщност наистина имах предвид, че когато връзката й приключи определено ще е наранена. От това, което е написала авторката, останах с убеждението, че не търси нещо временно, ей-така, за заигравка, а иска сериозна връзка. Когато някой иска сериозна връзка и особено - когато я намери - той влага всичко от себе си и се раздава на 100. Когато подобни връзки приключат, доста рядко това става по желание на този, който се е раздавал. Последствието е, че той винаги страда.
И да - наистина има значение кога ще приключи връзката, xXxPETYAxXx! Съгласен съм. Но когато и да приключи, винаги ще има наранени.
Иначе - не казвам авторката да остане сама като кукувица и да се затвори в изолатор само и само, за да не я наранят! Има един много сполучлив цитат в "Любов по време на холера". Майката на главния герой му казваше: "Обичай сине и страдай! Изживей всичко сега! Млад си - сега му е времето!". Просто исках да кажа, че неминуемо ще се стигне до там.