.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    да, в по-горния пост съм писала за тези шампоани
    Благодаря за отговора.Аз си го взех,но все още ми се омазнява косата.Мисля да си купя шампоан за подхранване или нещо такова,което е различно от шампоан за омазняване.Иначе съм пробвала доста работи за омазняване,но продължам да го имам този проблем.Съвети за помощ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Благодаря за отговора.Аз си го взех,но все още ми се омазнява косата.Мисля да си купя шампоан за подхранване или нещо такова,което е различно от шампоан за омазняване.Иначе съм пробвала доста работи за омазняване,но продължам да го имам този проблем.Съвети за помощ?
    Колко често си миеш косата? Имам приятелка, която има страхотна коса-дълга, гъста и много твърда, но и се омазнява на 24 часа, а честото миене активира още повече омазняването от една страна, а от друга - не може и да ходи с мазна коса, защото създава усещане за нехигиеничност и е грозно..... Прпбва какви ли не шампоани, миеше се с хума, каолин, още разни неща..изпробва всичко кой каквото и каза и безрезултатно, до момента, в който й бяха дали имейла на някакъв билкар. спомням си, че си изплакваше косата с някаква отвара против омазняване-изцяло билкова и косата й се нормализира, а след това си взе органичен гребен, с който, решейки се, й попива излишната мазнина от корените и се разпределя равномерно по дължината на косата й. Затова... на колко дни ти се омазнява косата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си