.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Имах една приятелка от класа, с която бяхме доста близки, много сме си помагали, какво ли не бях правила за нея. В един момент тя ми се разсърди, защото имам и други приятели. В класа си общувах с много хора, имам си близки приятелки и до ден днешен от тях, имах си приятели и извън училище.

Исках да ти кажа, че е глупаво да се сърдиш на някой, че общува и с други хора. Тя, също като теб беше отритната от класа и горе-долу само аз общувах с нея. И си развалихме приятелството. Недей да постъпваш така, бъди й приятелка, а не я ограничавай и не се сърди, че общува и с останалите в класа ви. Това си е нормално. Ако те не стават и са кофти хора, остави я да се убеди сама.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Имах една приятелка от класа, с която бяхме доста близки, много сме си помагали, какво ли не бях правила за нея. В един момент тя ми се разсърди, защото имам и други приятели. В класа си общувах с много хора, имам си близки приятелки и до ден днешен от тях, имах си приятели и извън училище.

Исках да ти кажа, че е глупаво да се сърдиш на някой, че общува и с други хора. Тя, също като теб беше отритната от класа и горе-долу само аз общувах с нея. И си развалихме приятелството. Недей да постъпваш така, бъди й приятелка, а не я ограничавай и не се сърди, че общува и с останалите в класа ви. Това си е нормално. Ако те не стават и са кофти хора, остави я да се убеди сама.
    То би било прекрасно, ако само общуваха с нея....Те направо я дърпат от мен. Тях ги прегръща през 5 секунди, мен не ме е прегръщала от седмици.Питах я иска ли да излезем, тя се направи, че пита по телефона техните и ми каза, че не й дават. Един път аз я гушнах и тя ме погледна странно, после я питах дали сме най-добри приятелки и тя каза "ами горе-долу" Съвсем забрави кой наистина държи на нея.Ходи след момичетата като паленце и мен не ме поглежда вече...Затова ще я зарежа, да се научи кой и е истински приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си