.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    FM2 е dead socket. Ако иска да влиза във facebook и да гледа филми - добре. Но за гейминг.. това не би ме задоволило. AM3 да умира? ХАХАХА Изобщо защо говорите за AMD? Минимума ти при AMD е FX-6300 + dedicated GPU. С това APU никъде няма да отидеш. От друга страна ще ти препоръчам Intel, защото AMD може и да искат да повишат глобалната температура на земята, но все пак мисля, че тук е достатъчно топло. Вземи си сокет 1150 и една i3-ка + отделно GPU и забрави AMD. Ще имаш поле за ъпгрейд и солиден перформънс. Спести си пари и си сглоби машината сам.
    Последно редактирано от Eviann : 01-22-2014 на 06:55

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Eviann Виж мнението
    FM2 е dead socket. Ако иска да влиза във facebook и да гледа филми - добре. Но за гейминг.. това не би ме задоволило. AM3 да умира? ХАХАХА Изобщо защо говорите за AMD? Минимума ти при AMD е FX-6300 + dedicated GPU. С това APU никъде няма да отидеш. От друга страна ще ти препоръчам Intel, защото AMD може и да искат да повишат глобалната температура на земята, но все пак мисля, че тук е достатъчно топло. Вземи си сокет 1150 и една i3-ка + отделно GPU и забрави AMD. Ще имаш поле за ъпгрейд и солиден перформънс. Спести си пари и си сглоби машината сам.
    И при ам3+ има поле за ъпдейт, и3 се равнява на а10, а това няма да му стигне за medium cod ghost

i3 се равнява на FX-6300, погледни бенчове в нета. i3 с подходящо видео може да държи BF4 64 man на Ultra. За CoD изобщо няма да коментирам, понеже вече го играх на максимални настройки без проблеми. APU-то изобщо не го смятам за решение. Изпробвал съм i3-3220 с HD7770 и FX-6350 вързан със същата карта. Разликите бяха минимални в полза на AMD. Предполага се, че в бъдеще AMD ще издържи повече време заради 6-те "ядра", но мен това не ме тревожи защото мога да си взема i5, дори i7 и няма да ме боли нищо. Плюс това 1155 са по-икономични и пестиш от охлаждане. FX-6300 също е звяр, но аз лично бих си взел по-скъпо дъно, защото доста грее схемата, ще го клокна до честотата на 6350 и ще сменя охлаждането. Това излиза по-скъпо и на мен не ми хареса. Но иначе... както си реши автора.
    Последно редактирано от Eviann : 01-24-2014 на 08:23

Супер фен
    i3 се равнява на FX-6300, погледни бенчове в нета. i3 с подходящо видео може да държи BF4 64 man на Ultra. За CoD изобщо няма да коментирам, понеже вече го играх на максимални настройки без проблеми. APU-то изобщо не го смятам за решение. Изпробвал съм i3-3220 с HD7770 и FX-6350 вързан със същата карта. Разликите бяха минимални в полза на AMD. Предполага се, че в бъдеще AMD ще издържи повече време заради 6-те "ядра", но мен това не ме тревожи защото мога да си взема i5, дори i7 и няма да ме боли нищо. Плюс това 1155 са по-икономични и пестиш от охлаждане. FX-6300 също е звяр, но аз лично бих си взел по-скъпо дъно, защото доста грее схемата, ще го клокна до честотата на 6350 и ще сменя охлаждането. Това излиза по-скъпо и на мен не ми хареса. Но иначе... както си реши автора.
    За тези пари колкото струва Intel Core i3-4340 може да се вземе amd fx 8320 с няколко лева повече доплащане за амд, а амд 8320 се равнява на и5,но стар и5 от сорта на 2300-2500к
    Последно редактирано от koko95 : 01-24-2014 на 21:41

Супер фен
    http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...vs-AMD-FX-8350 какво става :О :О :О :О :О :О :О :О :О, защо тука дават че и5 бие amd fx 8350 :O ???????? . Това да не го дават в игрите??? Истината е да се вземе амд fx заради цената.Всички повтаряте i5 ,ама фх трепе наред,заради цената.Амд фх 8350 $195, и5 4670k $242.Иначе някой, който ще играе игри i5, който ще играе игри и ще работи(photoshop,adobe after effect и т.н.) амд фх 8350.Който мисли процесора да му издържи максимално време amd fx 8350.
    Последно редактирано от koko95 : 01-24-2014 на 21:51

Защото за FX ще дадеш повече пари за дъно, за охлаждане и ще трябва да го клокнеш, за да догониш i5. После за "дългото" време за което ще го използваш отново ще си платиш цената на i5 с консумираната енергия. FX-а си върши работата, но все пак Интел имат преднина. haswell i3-ките са с висока цена, но IB нямат грешка. Говорим за по-нисък бюджет.
    Последно редактирано от Eviann : 01-25-2014 на 12:56

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Защото за FX ще дадеш повече пари за дъно, за охлаждане и ще трябва да го клокнеш, за да догониш i5. После за "дългото" време за което ще го използваш отново ще си платиш цената на i5 с консумираната енергия. FX-а си върши работата, но все пак Интел имат преднина. haswell i3-ките са с висока цена, но IB нямат грешка. Говорим за по-нисък бюджет.
    Бля, бля, бля, малоумен тъпак.
    Фенома ми е на 4 години, а бие всички i5 и някои серии на i7 без да е клокван.
    2лв ток на месец повече, никакво по-скъпо дъно или захранване.
    Мълчи си, че ставаш смешен.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХА
    Бля, бля, бля, прост бедняк със щайга.
    Фенома ти може да си подкарва Cs 1.6 на медиум и най-много Mozilla с 2 отворени таб-а. Биеш чекии ти на снимка на i5, защото само на картинка може да го видиш Аман от глупави деца, за какво ли пиша в малоумни форуми където основната аудитория даже не може да чете. Научи малко за хардуера и тогава говори. Forever poor.
    Ох разсмя ме много Айде поствай малко бенчове да се посмея още.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Фенома ти може да си подкарва Cs 1.6 на медиум и най-много Mozilla с 2 отворени таб-а. Биеш чекии ти на снимка на i5, защото само на картинка може да го видиш Аман от глупави деца, за какво ли пиша в малоумни форуми където основната аудитория даже не може да чете. Научи малко за хардуера и тогава говори. Forever poor.
    +1 технически
    -1 за личните нападки, но не започна ти. Винаги започва този, който няма аргументи по самата тема.

За какво ли пишеш верно, едно въже на шията, ще е по-добре да си сложиш.
    Само в България има олигофрени, които работят за 500лв. на месец, но си купуват телефон за 2000лв. , защото куха тиква и с бой не можеш да я напълниш.

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR Виж мнението
    +1 технически
    -1 за личните нападки, но не започна ти. Винаги започва този, който няма аргументи по самата тема.
    Винаги ли гълташ на първа среща ?
    Сигурно му четеш в тетрадката, защото технически аргументи не виждам да е написал.

Мега фен
    Смей се ти

http://www.hardwarecanucks.com/forum...-review-9.html

https://docs.google.com/spreadsheet/...0E&output=html

А тия А10-ки .... едно шведче, с което цъках лига преди си взе 'нов' компютър - не можеше на 720п да стриймва лига на мин. настройки без да му сече.

Смех.

Хахахахаха, нещо още по-старо да беше дал, например отпреди 10 години.
    Като се има предвид, че не съм говорил за A10, а за моят четиригодишен процесор
    http://www.hardwarecanucks.com/forum...er-5ghz-3.html

http://images.hardwarecanucks.com/im...FX-9590-43.jpg
    тая снимка ми доказва, че тия бенчмаркове са правени от некадърник. Преди няколко месеца го правих и резултата ми беше над 7, а не под 6, както са го показали.
    Слабо ме вълнува как вървят игрите, геймърите да ми лапат хуя, за друго не стават.

Мега фен
    ей че си дръпнат

аз в полза на твоя аргумент ги пуснах тия линкове

как да е, на едно мнение г/д сме, това ми е мисълта

Тъпо и нервно ми е. Сложил съм си RendermanStudio 4 и 18, но си правят проблеми, шелфовете им се разменят, липсват ми опциите за новия Lighting Panel по някаква причина, последната версия винаги крашва, ако сложа hair, нищо не пишат във форума си за тия неща.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ще видим след 5 години как ще си продадете AM3/+ процесорите, за да си купите нещо по-хубаво... /не и за intel/
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Как точно ще продадеш ползван 5 години процесор, за да си купиш по-добър, без значение, за какво дъно е ?
    Това да не ти е произведение на изкуството, че годините да му вдигат или запазват цената.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Бля, бля, бля, малоумен тъпак.
    Фенома ми е на 4 години, а бие всички i5 и някои серии на i7 без да е клокван.
    2лв ток на месец повече, никакво по-скъпо дъно или захранване.
    Мълчи си, че ставаш смешен.
    +1 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...enom-II-X4-965. Феном харчи годишно 54.06 $/year ток , а и5 42.81 $/year . За 5 години работа с Фенома ще се плати някъде 110-120 лева повече ток.Особено ако не го плащаш ти тока,примерно ваще за тея 5 години няма да ти дадът 110-120-те лева, ако използваш i5.
    Последно редактирано от koko95 : 01-29-2014 на 17:24

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    +1 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...enom-II-X4-965. Феном харчи годишно 54.06 $/year ток , а и5 42.81 $/year . За 5 години работа с Фенома ще се плати някъде 110-120 лева повече ток.Особено ако не го плащаш ти тока,примерно ваще за тея 5 години няма да ти дадът 110-120-те лева, ако използваш i5.
    А ако го сравним с А процесорите ще е с 250-300лв. напред...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Бля, бля, бля, бля, тъпак.
    Харчи годишно по толкова, ако по 24 часа на ден е натоварен на 100% , а при нормална работа е не повече от 20лв за цялата година.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Виж какво грозен шибан тъп олигофреноиден лайнояд, говори така на приятелите си по гей-парадите. Никой не е длъжен да ти чете обидите и цинизмите, разваляш атмосферата. Няма опция за блокиране, така че ще помоля да се съобразяваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си