- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвете/Цветя?
Излизам с едно момиче.Искам да я изненадам с цвете , но не съм сигурен роза ли да е , и ако е , дали да е само една?
Ще съм благодарен , ако ме посъветвате.
Строго индивидуално е. Ако е повече грандоманка ще й харесат многото цветя. Лично аз предпочитам едно цвете поднесено по подходящ начин. Според мен говори много повече. Начина, емоцията и посланието са важни не чак толкова броя.
Поздрави!
BeTheOne
Пробрай с една червена роза ... след време може и да са повечеуспех
Една-единствена. Три, пет и така нататък рози са твърде много, особено ако сте започнали да излизате скоро.
Да, любимо ми е и защо пък да не експериментира? Мен пък ми е писнало от клишето - роза.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На мен лилиума ми простее. Не, че не ми се повръща от рози.
С'а, орхидеите са друго нещо. И калиите, 'дето уж ги водят за погребални, ама все пак ги намирам за съвършени.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Цвете се подарява от нищото и без повод,не знам защо всички го превръщат в повод...Губи се красотата на идеята по този начин.
Познавах 1 момиче, на което любимото цвете беше бялата роза. За един Св. Валентин, приятелят на въпросната й беше закачил на вратата червена роза с картичка. Това цвете така си и увяхна на вратата. Мадамата беше жестоко обидена от факта, че розата е червена и той не е запомнил, че обича бели.
Така че - питай най-добре какви цветя обича. Може изобщо да не се радва на откъснати, а на такива в саксия - познавам и такива случаи...![]()