- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна... политика
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ЛЕЙДИ ДИДИ ПРЕЗИДЕНТ!
този форум е пълен с хора които имат грешно мнение за самите себе си
и се мъчат да го направят реално тук
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз минавам да кажа, че винаги високо съм ценял и много уважам труда на форумните модератори.
С малки изключения де.но няма да ги назовавам, че...
Тъпо ч, че оставиха форума на самотек. Без никаква поддръжка, особено техническа. Сами си серат на бизнеса. Май са решили, че е по-евтино да се купуват лайкове у фейса, че да мамят тъпите рекламодатели.
Grumpy old madman
Canis, форумът не го поглежда никой
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е то това ми е ясно. Защо обаче ми е интересно.
Със сигурност генерираше дсотатъчно уникални посещения на ден. При това от много интересна за рекламодателите аудитория.
Grumpy old madman
нямам идея
интересното е, че всички посещения се генерират заради форума
ако тук спрат да влизат, сериозно ще спадне посещението и в останалите части от сайта - статии и прочие
Инвестора много се осраха последните 2 години.
Бастисаха кадърните редактори и техничари. Остана всичко на самотек.
Да не говорим, че статиите ги пише всичките някой под нивото на легендарната Ралица.
Нормално е подобно съдържание да не генерира посещения. Аз след посещение в тоалетната оставям по-качествени неща по тоалетната хартия от "авторските статии", които са 70% преписани и преразказани от другите медии на инвестор и 30% нескопосан превод.
Последно редактирано от Canis_Dirus : 01-26-2014 на 21:20
Grumpy old madman
Аз ако бях на мястото на Лейди Ди, щях да го заеба форума нарочноДа запада !
n00bs
По мой наблюдения, жизнения цикъл на един сайт не е много голям, бързо залязват, а идва момент, когато става прекалено скъпо да поддържаш интереса, изоставяш този сайт и се мяташ в нови проекти.. горе долу така върви... работя в конкурентна медия и там е така и в инвестор е така.
Пък и да не забравяме фейс бук, новите поколения са там от 7 годишни...
Бързо се променят нещата.
Въпреки всичко форума е як, макар да не ме радват темите тука, ама ми е минало моето време![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
умират теима един лаф - трябва да изхарчиш пари, за да направиш пари
явно хората искат само да лапат(?!), без да влагат нищо
като цяло инвестор знаят как да си намалят хората в сайтоветепърво с тийна, после с гол.бг, по едно време и в днес.бг бяха решили само регнати потребители да пишат коментари, ама набързо се отказаха и постоянно набутват тоя умрелия - тялото.бг
![]()
n00bs