.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Хормони

mnogoqko
    Guest

Хормони

Здравейте, на 15 години съм и хормоните яко ме бият по главата ... Има едно момиче, което си пада курва, но ние сме си "най-добри" приятели с нея, смисъл, че тя ми е най-добрата приятелка момиче на мен, а аз момче на нея. И така, от МНОГО време ми прави намеци ... Един път с нея си седяхме на една пейка(това става вечерта) аз реших да се излегна на зад, а тя някакво рязко ми пипна пениса .. Лятото ме разпитваше, колко ми е голям пениса, дали имам сефте и т.н ... Днес реших да се възползвам, но гадното е, че СЕСТРА МИ също е най-добра приятелка с нея(тя е на 16) и днес си пуснахме филм, легнахме на едно голямо легло у тях(аз, тя и сестра ми), момичето, за което говоря беше по средата, а аз бях до нея ... Тя беше с оголен кръст към мен(разпасана фланела) и аз почнах да я докосвам с ръка, от кръста до гърба и малко по-надолу от кръста(бяхме завити с одеало, това става под него ..) И така я "масажирах" така да се изразя към 30 минути, но тя нямаше нищо против и си седеше, а това се усеща ... Оня ден си похвалих, че носът ми е пораснал, а тя ме пита-" а друго расте ли ?" и много подобни работи .. Ся се чувствам кофти, ама се чудя какво да правя ...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Изчукай я, примерно.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Е, винаги трябва да се чука примерно и културно. Освен ако не си с някоя развратна мръсница
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Е, винаги трябва да се чука примерно и културно. Освен ако не си с някоя развратна мръсница
    Мда, там се ползват други методи.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Бургадидас !
    Отплеснахме се от проблема на момчето ?

Маняк... еби на харабия, да не те ебе ! xD
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Маняк... еби на харабия, да не те ебе ! xD
    Така е. В тоя живот или е'беш, или те е'бат.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Бургадидас !
    Ти мани майтапа, ма то си е баш така. Па живота ебе сите. И не пита може ли даже.

Мега фен Аватара на RapExotic
    На тези години най-нормалното нещо е да се напиете и да се ебете. Какво чакаш - действай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си