- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
То да ти кажа фейсбук ли ше е, скайп ли ше е, смс... аз голяма разлика не виждам. Бах му ма'ата. И "Ние" израснахме с компютрите, ама т'ва вече на нищо не прилича. Да, и аз прекарвам известна степен от свободното си време (което е доста ограничено последните 6 месеца) пред компютъра, ама дори и като малък, а и сега предпочитам да си прекарвам времето с приятелите НАВЪН, а не да си чатим у фейсбук. Или да обяснявам на "приятелката" ми, с която единственото време през което сме заедно е докато сме на училище (да речем), у скайп колко много я обичам. Тъжно е. Тука проблема не е в т'ва имаш ли смелост, нямаш ли смелост. Т'ва е изградено у децата вече да смятат за по-нормално да си комуникират по виртуален път, отколкото да общуват лице в лице. А и не мисля, че ще имаш повече смелост като пишеш на някого в нета, пък ще те е много срам да му го изречеш в очите.
А въобще и да не отварям дума, всичкия тоя "виртуален живот" който упражняват днешните деца до к'ви неграмотност, затъпяване и липса на най-примитивни умения за комуникация и т.н. и т.н. води т'ва нещо. Пишем на шльокавица по цял ден на компа, пък като трябва да напише 5 изречения на лист хартия - пълно с правописни грешки.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 01-28-2014 на 13:16
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"