.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от abvd Виж мнението
    Не знам посъветвайте ме какво да правя.. все си мисля че тоя дето я използва ще дойде в неправилния момент ще развали работите и всичко ще замине по дяволите...
    Еми има си приятел....ти тренираш бокс ....разберете се по мъжки и готово ....

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    запознах се с едно момиче по facebook на пръв поглед сладка, дружелюбна,общителна ---> Те във фейса всички са такива. Вижте се на живо.
    каза ми че е влюбена в друг---> e това решава проблема!
    оказа се че онзи в който е влюбен я използва само за цигари и нищо повече---> За какво се използват младите в днешно време... И като сложим, че е на 14... мАни! То пък и за какво друго да я използва? Тя е на 14 - за друго не става...
    все си мисля че тоя дето я използва ще дойде в неправилния момент ще развали работите и всичко ще замине по дяволите ---> При условие, че тя си има приятел, колкото и бутафорен да е той, не мислиш ли, че май ти идваш в неправилния момент? А и освен това - какво имаш предвид: че баткото ще те бие, ако разбере, че се сваляте? Ти нали тренираш, обясни му, че не си му конкуренция за цигарите и готово!
    аз съм на 17 тя е на 14 и двамата сме от София. ---> The end of the story!
    Много тъжни истории разказваш...вместо да го оптимизираш.....какви песимисти..какво от това че имат 3 год разлика...??

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Еми има си приятел....ти тренираш бокс ....разберете се по мъжки и готово ....
    Всъщност тренирам ММА .. ако се стигне до бой което е малко вероятно ще отстъпя.
    @Tsukuda_Hiroshi Доста ме окуражи.. направо нямам думи ми да взема да се откажа. -.-
    ESL !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си