- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна... политика
е измисли нещо различно бе ретард
само турски сериали ли гледаш?
E, аз преди много години казах, че всичко ще си ебе...
Какъв е вкуса на тоталитаризма?
Обаче като гледам и сега се правят зверски импресии, та скоро няма да умре форума, нито някой от инвестор ще му обърне внимание, докато не се превърне в някаква локална форма на /b и то благодарение на малоумните wannabe тролчета, които нямат нито акъл, нито финес да бъдат интересни.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Форумът далеч не е мъртъв. Има много съдържание, просто качеството прогресивно спада и накрая всичко ще е един голям кенеф.
Просто се поизмести центъра на събитията от ВТН и Музика, към Секс и Любов.
Grumpy old madman
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Във ВТН имаше паметни теми, особено тези с излиянията на Свастика.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ne prekalqvaite che znaem kvo stava kato se konsumirat qbylki
инвестор знаят как да изгонят народа от сайтовете си![]()
n00bs
Свастика? О, да, този беше епичен. На всеки негов пост се наливах от смях по 5 минути.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!