- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Притеснявам се от това,как ще реагират,когато им се разкрия...
От много време искам да споделя на нашите,че съм хомосексуална,но все не ми достига смелост за това.Как да го направя?Моля ви,това е единственото място,от което мога да поискам съвет,тъй като дори и приятелите ми не знаят,а тези които знаят-не желаят да ме приемат насериозно.
За това захомосексуалноста ...нямам думи... , не знам какво те е накарало да станеш такава ... но няма да се бъркам ...
За това как да им го съобщиш-Най-важното трябва да го разкажеш на майка си ...бащати ще го приеме по емоционално(не че майкати няма.. ама връзката между баща и дъщеря е по-силна) и ако реагира така както аз реагирах няма те чака нищо хубаво ...разкажи и още от самото начало какво се е случило ..... и причината поради която те накара да станеш такава ....кажи й го директно....не говори със заобикалки...такива неща не се протакват...тя все пак ти е майка ...каквато и да си ..каквато и да станеш ...тя ще те разбера......пожелавам ти огромен късмет ...наистина би могъл да ти помогне ...![]()
Последно редактирано от Didko_Beats : 01-29-2014 на 19:16
Завидно перфектни са.
Еми или няма да им кажеш и ще тайш чувствата в себе си , или ще им кажеш и може би ще ти олекне ...колкото по-рано им кажеш толкова по-лесно ще е ....все някога ще се разбере ...по-добре да са запознати сега .... и то от самата теб .... отколкото да го разберат от някой друг и даже малко украсено ......
Ами, давай тогава. Щом сте в добри отношения, може би ще са разочаровани за малко, но едва ли ще се отрекат от теб или нещо такова.
Как да го направиш...ами, извикай ги и двамата, или първо на който имаш повече доверие, разкажи им каквото ти напира отвътре и това е, като цяло.
Късмет.
Няма смисъл да му обесняваш.Нито пък аз.Смисъл-дори не се наех да кажа нещо,само се дразня по този начин.
Не е така. Човек се ражда сексуално неутрален, около третата си година придобива идентичност за пол. По природа всеки се ориентира хетеросексуално. Хомосексуалността се поражда в по-късна възраст от определени обстоятелства и се счита за отклонение от нормалното. Друг въпрос е че напоследък се насажда като част от нормалното общество.
По темата: Сигурна ли си, че си хомосексуална, а не е просто някакво временно тийнейджърско влечение?
Всъщност, сексуалността на човек се определя от това http://chitanka.info/text/7021/50
"Временно тийнейджърско влечение"? Не,не е.Сигурна съм.Не знам защо всички реагирате така остро на хомосексуалността/le сочи all the males over there\.Между другото кука1 (wtf nickname man) напълно нагледно разбира как се случват нещата,свързани с хомосексуализма,so yeah,nothing else 2 say over there 'bout that.Нищо не зависи от "обстоятелствата".Именно за това се състоят гей парадите-за да може най-накрая да спре да се "счита за отклонение от нормалното" &stuff like that. duh.
Съжалявам.Просто 2/3 от времето ми се налага да говоря и пиша на английски,че вече започнах да не мога да спра.Просто не-нарочно вмъквам някое изразче.И все пак е по-добре от така наречената "m@imYni¢@".
Ако си ти на снимката си много сладка,тай че който не те приема няма вкус
запознай се малко колко думи има българският и колко има английският, и след това пискай за национализъм
Яж ми кура. Въри си давай гъза на англичани или американци и си трай.
Това, че съм права и че общата ти култура ти е никаква на практика не ти дава право да ме псуваш.
Пука ми.
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Можеш първо „случайно“ да подхванеш темата за хомосексуалността и да разбереш какво е мнението на родителите ти. Иначе не е задължително веднага те да знаят, когато прецениш, че моментът е подходящ - давай. Аз на моите родители им казах, че съм лесбийка, понеже сами се досетиха и ме питаха... И са ОК с това, няма проблеми. Успех![]()
Благодаря ти.Ти си единствената тук,която дава съвет в рамките на темата. :з