.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Exclamation Притеснявам се от това,как ще реагират,когато им се разкрия...

От много време искам да споделя на нашите,че съм хомосексуална,но все не ми достига смелост за това.Как да го направя?Моля ви,това е единственото място,от което мога да поискам съвет,тъй като дори и приятелите ми не знаят,а тези които знаят-не желаят да ме приемат насериозно.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    За това захомосексуалноста ...нямам думи... , не знам какво те е накарало да станеш такава ... но няма да се бъркам ...

За това как да им го съобщиш-Най-важното трябва да го разкажеш на майка си ...бащати ще го приеме по емоционално(не че майкати няма.. ама връзката между баща и дъщеря е по-силна) и ако реагира така както аз реагирах няма те чака нищо хубаво ...разкажи и още от самото начало какво се е случило ..... и причината поради която те накара да станеш такава ....кажи й го директно....не говори със заобикалки...такива неща не се протакват...тя все пак ти е майка ...каквато и да си ..каквато и да станеш ...тя ще те разбера......пожелавам ти огромен късмет ...наистина би могъл да ти помогне ...
    Последно редактирано от Didko_Beats : 01-29-2014 на 19:16

Какви са отношенията ти с родителите?

Завидно перфектни са.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от xyourlord Виж мнението
    Завидно перфектни са.
    Еми или няма да им кажеш и ще тайш чувствата в себе си , или ще им кажеш и може би ще ти олекне ...колкото по-рано им кажеш толкова по-лесно ще е ....все някога ще се разбере ...по-добре да са запознати сега .... и то от самата теб .... отколкото да го разберат от някой друг и даже малко украсено ......

Ами, давай тогава. Щом сте в добри отношения, може би ще са разочаровани за малко, но едва ли ще се отрекат от теб или нещо такова.
    Как да го направиш...ами, извикай ги и двамата, или първо на който имаш повече доверие, разкажи им каквото ти напира отвътре и това е, като цяло.
    Късмет.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    За това захомосексуалноста ...нямам думи... , не знам какво те е накарало да станеш такава ... но няма да се бъркам ...

За това как да им го съобщиш-Най-важното трябва да го разкажеш на майка си ...бащати ще го приеме по емоционално(не че майкати няма.. ама връзката между баща и дъщеря е по-силна) и ако реагира така както аз реагирах няма те чака нищо хубаво ...разкажи и още от самото начало какво се е случило ..... и причината поради която те накара да станеш такава ....кажи й го директно....не говори със заобикалки...такива неща не се протакват...тя все пак ти е майка ...каквато и да си ..каквато и да станеш ...тя ще те разбера......пожелавам ти огромен късмет ...наистина би могъл да ти помогне ...
    Абе братчед то не се става хомосексуален, ти просто се раждаш такъв.Ся не може да станеш една сутрин, и да кажеш дай днес ще съм хетеросексуален, а утре хомосексуален...
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Няма смисъл да му обесняваш.Нито пък аз.Смисъл-дори не се наех да кажа нещо,само се дразня по този начин.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Абе братчед то не се става хомосексуален, ти просто се раждаш такъв.Ся не може да станеш една сутрин, и да кажеш дай днес ще съм хетеросексуален, а утре хомосексуален...
    Не е така. Човек се ражда сексуално неутрален, около третата си година придобива идентичност за пол. По природа всеки се ориентира хетеросексуално. Хомосексуалността се поражда в по-късна възраст от определени обстоятелства и се счита за отклонение от нормалното. Друг въпрос е че напоследък се насажда като част от нормалното общество.

По темата: Сигурна ли си, че си хомосексуална, а не е просто някакво временно тийнейджърско влечение?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    #SWAGosexualnost

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    ..
    Всъщност, сексуалността на човек се определя от това http://chitanka.info/text/7021/50

"Временно тийнейджърско влечение"? Не,не е.Сигурна съм.Не знам защо всички реагирате така остро на хомосексуалността/le сочи all the males over there\.Между другото кука1 (wtf nickname man) напълно нагледно разбира как се случват нещата,свързани с хомосексуализма,so yeah,nothing else 2 say over there 'bout that.Нищо не зависи от "обстоятелствата".Именно за това се състоят гей парадите-за да може най-накрая да спре да се "счита за отклонение от нормалното" &stuff like that. duh.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Всъщност, сексуалността на човек се определя от това http://chitanka.info/text/7021/50
    Зачетох се, доста е интересно.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xyourlord Виж мнението
    "Временно тийнейджърско влечение"? Не,не е.Сигурна съм.Не знам защо всички реагирате така остро на хомосексуалността/le сочи all the males over there\.Между другото кука1 (wtf nickname man) напълно нагледно разбира как се случват нещата,свързани с хомосексуализма,so yeah,nothing else 2 say over there 'bout that.Нищо не зависи от "обстоятелствата".Именно за това се състоят гей парадите-за да може най-накрая да спре да се "счита за отклонение от нормалното" &stuff like that. duh.
    Само не разбрах защо по дяволите пишеш на английски това е БЪЛГАРСКИ форум имаме невероятен език и азбука а вие тука ми пишете и ми парадирате с този лайнян английски език...

МОМЧЕ СЪМ !

Съжалявам.Просто 2/3 от времето ми се налага да говоря и пиша на английски,че вече започнах да не мога да спра.Просто не-нарочно вмъквам някое изразче.И все пак е по-добре от така наречената "m@imYni¢@".

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Ако си ти на снимката си много сладка,тай че който не те приема няма вкус

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    а вие тука ми пишете и ми парадирате с този лайнян английски език...
    айде да не почваме спорове за тва кой език какъв е, да не се окаже изведнъж, че английският е десет пъти по-богат и красив от нашия

bisolini~
    Guest
    айде да не почваме спорове за тва кой език какъв е, да не се окаже изведнъж, че английският е десет пъти по-богат и красив от нашия
    Ти никакво чувство за национализъм ли нямаш? Като ти е по-хубав английския ходи в Англия и не се връщай. БЪЛГАРИЯ не заслужава такива кат' теб.

запознай се малко колко думи има българският и колко има английският, и след това пискай за национализъм

bisolini~
    Guest
    Яж ми кура. Въри си давай гъза на англичани или американци и си трай.

Това, че съм права и че общата ти култура ти е никаква на практика не ти дава право да ме псуваш.

bisolini~
    Guest
    Пука ми.

Град
    Варна
    Давай докажи ми това твое твърдение.За мене ти не можеш да се наречеш Българин/ка като унижаваш Българския език по подобен начин.България няма нужда от такива граждани които не уважават и ценят Българския език и култура...

МОМЧЕ СЪМ !

Можеш първо „случайно“ да подхванеш темата за хомосексуалността и да разбереш какво е мнението на родителите ти. Иначе не е задължително веднага те да знаят, когато прецениш, че моментът е подходящ - давай. Аз на моите родители им казах, че съм лесбийка, понеже сами се досетиха и ме питаха... И са ОК с това, няма проблеми. Успех

Благодаря ти.Ти си единствената тук,която дава съвет в рамките на темата. :з

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си