.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 526

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ryan Air са ужасни. Много гаден персонал.

Аз съм доволна от Lufthansa и Air Berlin. Не разбирам, обаче, защо коментирате храната. Получавала съм опаковка от чипс/бисквитки с размерите на юмрукът ми; получавала съм и някакви яйчени сандвичи и вафли, ама никога не ми е правило впечатление. Спомням си веднъж дадоха готин, огромен шоколадов мъфин И винаги ми е било непонятно как всички започват да нагъват веднага щом им ги дадат тези хапки.

Виж, кофти е да не получиш чаша вода/чай/кафе/кола, примерно.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ryan Air са ужасни. Много гаден персонал.

Аз съм доволна от Lufthansa и Air Berlin. Не разбирам, обаче, защо коментирате храната. Получавала съм опаковка от чипс/бисквитки с размерите на юмрукът ми; получавала съм и някакви яйчени сандвичи и вафли, ама никога не ми е правило впечатление. Спомням си веднъж дадоха готин, огромен шоколадов мъфин И винаги ми е било непонятно как всички започват да нагъват веднага щом им ги дадат тези хапки.

Виж, кофти е да не получиш чаша вода/чай/кафе/кола, примерно.
    С Ryan Air не получаваш.

В Англия,Южен Йоркшир,Шефийлд.Мен си ме кефи града и Англия като цяло;естествено,съществува т си и известни различия между милата родна страна и кралството,но лично аз им свикнах неочаквано бързо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си