Драйд не знам от къде знаеш че този член се отнася до девственост, Но това не е така !!! Този член има само две алинеи защото повече не са нужни!!!едната е за малолетни,другата за непълнолетни!В него не се взимат в предвид девственост, насилие или каквото и да е било друго!!!Тези неща се взимат в предвид в други членове, които се прикрепят към алинеите на тези членове!!!И хубаво че аз съм прав,защото по твоята логика всеки ще може да спи с МАЛОлетна стига тя да не е девствена и да е по нейно съгласие(ако алинея първа се тълкува с твоето твърдение за девственоста,така излиза).Питаш кой и как ще докаже насилие.Не е нужно!В тези два члена които споменах по горе се описват наказанията за деянието АКО няма насилие!А ако има такова, има още членове.А ако има и последствия,има още повече членове.С всичко друго съм съгласен,и аз искам да се разминат нещата.Не искам тяхната любов да приключи така.
Между другото чета и твоите постове тук,харесваш ми като човек,личи си че не си дете.Радвам се че има хора като теб тук за да помагат на по малките.Извини ме че сега предизвиках спор(надявам се не се сърдиш,все пак аз никой не съм обидил).Просто не си разбрал смисъла на членовете които съм споменал

.Лошо няма всички се учим докато сме живи!
П.п.
Сега видях и още нещо.Питаш откъде той да знае че момичето е малка.В закона е написано предвидливо, нещо което с две думи се тълкува така:Незнанието не оправдава престъплението" Не случайно са му казали в полицията следващият път да гледа личните карти(колкото и смешно дави звучи сега).И това за дето е била извън тях след 22ч.Нарушението на едни не оправдават престъплението на други.Щети дам пример.На кръстовище някой сече пътя на друг,блъскат се,ти крадеш портфейла на нарушителя(някак си, да речем всички са в безсъзнание).Това че човека е направил нарушение, оневинява ли ти престъплението?