.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    Корейската музика до това водела. А теб май някой те е довел до състоянието да се заяждаш без причина.
    Хората танцуват на музиката,а не се тъпчат! Да помислим. Явно ти не танцуваш и говориш от личен опит.

Ще ми се дуе тука,корейската музика води до перфектно тяло!
    Като станеш като някоя от к-поп изпълнителките тогава се дуй.
    Кой се дуе бе, отворке?! Некви подвижни еднакви скелети и вече припадате по тях...много правилно, чакаме втората вълна вече да е абсолютно еднакво гримирани да ходят всички и естествено-в цветовете на дъгата...По темата-авторке, каквото и да правиш, само не гладувай, че се начетох на велики размисли от този сорт и в други теми..

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Таз е онази бе, дето никой не я отразяваше в ония теми :дд
    Знаеш ли колко ми пука дали някой ме е "отразявал" в някаква си тема,все пак хората ми помогнаха.
    Успях да си свърша работата и никой няма право да ми се бърка. Живота си е мой,толкова!

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Да бе, загрях я, дето искаше да си менка името с Куру Муру-Сан, гледам набрала яка скорост във форума уж ;д
    Ако искам ще послушам някой от онези,които осъдих за сексуален тормоз и ще се кръстя
    За Курама Фани,пак няма да ти влиза в работата,скъпа.

И да,набрала съм скорост,какъв остър ум. Нали? Хайде,лека нощ.

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Кой се дуе бе, отворке?! Некви подвижни еднакви скелети и вече припадате по тях...много правилно, чакаме втората вълна вече да е абсолютно еднакво гримирани да ходят всички и естествено-в цветовете на дъгата...По темата-авторке, каквото и да правиш, само не гладувай, че се начетох на велики размисли от този сорт и в други теми..
    Ти ли ще казваш по кой да припадаме? Скелети,това че ти си падаш по свине,не значи че те са скелети.
    Тръгнала да определя кой какъв е и кой какъв ще стане. Отворка да съм,ти каква си? Всезнайка!
    Нещо лошо ли има да се обличат цветно? Говориш за цялата нация,браво - неправилно е обаче.

Проблема ти с Корея май е доста сериозен,ама България понеже е на върха и пълна с откачалки
    и цигани и всякакви ненормални,емота,просяци и какви ли не още,но вместо да си гледаш страната
    се занимавай с другите и и намирай недостатъците - това ли искаш да ти кажа,бе? Е,няма да стане.

Ще си защитавам страната на която съм фен,не съм и фен заради цветните дрехи или скелетите.
    Знаеш ли защо съм фен? Защото си има своите предимства,актьорите са супер (мое мнение),а
    групите са им невероятни и музиката им от която се дебелее ми харесва,а и да не забравяме
    столицата на Южна Корея,минало и настояще сляти в едно,замъци и небостъргачи. Страхотно!
    А и да .. доста пластични операцийки си правят там,затова и повечето са перфектни.

Сега чакаме следващата атака!
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-03-2014 на 23:08

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението

Ти ли ще казваш по кой да припадаме? Скелети,това че ти си падаш по свине,не значи че те са скелети.
    Тръгнала да определя кой какъв е и кой какъв ще стане. Отворка да съм,ти каква си? Всезнайка!
    Нещо лошо ли има да се обличат цветно? Говориш за цялата нация,браво - неправилно е обаче.

Проблема ти с Корея май е доста сериозен,ама България понеже е на върха и пълна с откачалки
    и цигани и всякакви ненормални,емота,просяци и какви ли не още,но вместо да си гледаш страната
    се занимавай с другите и и намирай недостатъците - това ли искаш да ти кажа,бе? Е,няма да стане.

Ще си защитавам страната на която съм фен,не съм и фен заради цветните дрехи или скелетите.
    Знаеш ли защо съм фен? Защото си има своите предимства,актьорите са супер (мое мнение),а
    групите са им невероятни и музиката им от която се дебелее ми харесва,а и да не забравяме
    столицата на Южна Корея,минало и настояще сляти в едно,замъци и небостъргачи. Страхотно!
    А и да .. доста пластични операцийки си правят там,затова и повечето са перфектни.

Сега чакаме следващата атака!
    Ох бе кукло, наистина много си зациклила :дд Обиждам ти тъпите изпълнители, не цялата нация. Радвам се, че ме определяш като многознайка, само дето е жалко, че хулиш собствената си страна, заради някакви жълтурчета. Интересно какво разбираш под "следващата атака", но тъй като армията ми е в отпуск, ще те посъветвам да не се вживяваш толкова много, че аниметата, ако гледаш такива, наистина не ти се отразяват добре. Айде пий малко студена водичка, с риск да се разболееш, и си послушай песничките. И само последно-дафуя беше това с "музиката от която се дебелее". Пази боже, да не ти прочете поста някое мъчещо се да отвърне с нещо "оригинално" лапенце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си