.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    1.Не, всички разочаровани и наранени мъже се самозаблуждават, че искат само това от една жена, но всъщнст всеки мъж иска да е обичан от жената не по-малко от колкото тя от него.
    2.Не, идва когато срещнеш подходящия партньор. Търсейки само секс ти не възприемаш жената с нейния характер и качества, а гледаш на нея като на играчка за нощта. Така сам си създаваш бариера срещу това чувство.
    3.Лесно, но те в повечето случаи искат материална облага в замяна. Понеже търсенето на такива жени за секс е твърде голямо, а предлагането малко, те имат възможност за огромен избор и ти трябва доста да се постараеш за да спечелиш такава секс-партньорка.

Съвет: Защо не се опиташ да излезеш с нормално момиче (не в емоционална криза), да я опознаеш и да я приемеш като жена и да създадеш връзка? Така няма да си незадоволен и ще имаш шанса да изпиташ чувството от точка 2. пълноценно.
    1. Не се чувствам разочарован, момичето не ми е извъртяло някакъв номер и не е ми е правило мизерии, за да съм разочарован просто не ме е харесала.
    2.Ти предлаглаш точно това, което не искам... да навляза в сериозни отношения.Тоест да лъжа себе си и някакво момиче, че има нещо сериозно.Нямам как да се самозатварям влюбването не го контролираме ние,колкото и бариери да си изградил в съзнанието си то се случва.
    3.Не е точно така има момичета, които понякога искат само секс, но е трудно да ги разпознаеш...

Няма значение де предлгам да се затвори темата, защото въпросът е твърде... дори не мога а се сетя за правилната дума.Явно, че ще трябвада си счупя главата няколко пъти и сам да намеря отговор.Благодаря за мненията!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от junkies Виж мнението
    1. Не се чувствам разочарован, момичето не ми е извъртяло някакъв номер и не е ми е правило мизерии, за да съм разочарован просто не ме е харесала.
    2.Ти предлаглаш точно това, което не искам... да навляза в сериозни отношения.Тоест да лъжа себе си и някакво момиче, че има нещо сериозно.Нямам как да се самозатварям влюбването не го контролираме ние,колкото и бариери да си изградил в съзнанието си то се случва.
    3.Не е точно така има момичета, които понякога искат само секс, но е трудно да ги разпознаеш...
    И аз смятам че няма за какво да си разочарован.Гадно ти е,ясно е,но тя не ти е виновна за нищо.Нова тръпка ще се появи като спреш да мислиш за жените като дупка за търкане на твоят полов орган.Всеки има период,в който му се прави само секс.малко жени се навиват ,защото лесно излиза име после.Ти си спал с пияна украинка на морето-значи си пич.Но тя е пияна ковра. погледни на момичетата с други очи-очите,които са гледали Петя.Тръпката не е веднъж в живота.Ще се появи и друга,но ако ги режеш всичките при всеки опит за контакт /повече от механичното вътре-вънка/ няма как да станат нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си