.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Абе, какво си ги набивате тези филми с лошите момчета, я се стягайте. Какво значи лошо момче, искам някоя дама да ми обясни, да си търся и аз едно, виждам, че са актуални.
    Или му е хубаво да си те чука и не му се занимава да ти е гадже, или още не те е изчукал, а това предстои. При всички положения възрастта не вярвам да ви е проблем, разликата ви не е голяма, ако ти не си крайно тъпа, не виждам причина годините да ви пречат.
    И все си мисля, така като гледам, че няма да ви се получат нещата. Малки наивни девойки, не всяко момче, което ви цунка и ви се радва, иска да ви гадже или е влюбено във вас.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Абе, какво си ги набивате тези филми с лошите момчета, я се стягайте. Какво значи лошо момче, искам някоя дама да ми обясни, да си търся и аз едно, виждам, че са актуални.
    Или му е хубаво да си те чука и не му се занимава да ти е гадже, или още не те е изчукал, а това предстои. При всички положения възрастта не вярвам да ви е проблем, разликата ви не е голяма, ако ти не си крайно тъпа, не виждам причина годините да ви пречат.
    И все си мисля, така като гледам, че няма да ви се получат нещата. Малки наивни девойки, не всяко момче, което ви цунка и ви се радва, иска да ви гадже или е влюбено във вас.
    ....хаха...не съм наивна,излизам с още момчета и се целувам с някой от тях,но ми е безразлично,за тях влюбих се във въпросното момче точно,защото е различен....а относно лошите момчета имах в предвид ,че се прави на груб и разхайтен,храни всички,всяка втора дума му е вулгарна,бие се и се опитва постоянно да ме дразни,но когато сме сами няма нищо общо с този си вид!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от galimaca Виж мнението
    ....хаха...не съм наивна,излизам с още момчета и се целувам с някой от тях,но ми е безразлично,за тях влюбих се във въпросното момче точно,защото е различен....а относно лошите момчета имах в предвид ,че се прави на груб и разхайтен,храни всички,всяка втора дума му е вулгарна,бие се и се опитва постоянно да ме дразни,но когато сме сами няма нищо общо с този си вид!
    И много ли си яка, като излизаш с няколко момчета, и се целуваш с някои от тях?
    Дефиницията ти за лошо момче е еквивалентна на моята за простак, така че явно позициите ни доста се разминават, и няма смисъл да се занимавам да ти обяснявам разни неща от сорта на това да се замислиш, че никой нормален мъж, защото това, което описваш е антипод за мъж, няма да има нещо общо с момиченце, което се целува с няколко момченца, и си мисли, че е много запознато с мъжете.

Нямам нищо против полигамията... но ще съм благодарен на някой ако успее да ми намести любовта в нея.Как разбираш любовта (към авторката) ? Ако мислиш за някого,липсва ти,харесваш как се движи езикът му и т.н. ? Не говорете за любов когато нямате никаква представа за това... просто се излагате.Определяйте си чувствата с привързаност,липсване,прия тно изкарване и т.н. Това,че ви се подкосяват краката в определени моменти или ви присвива стомахчето е в следствие химичен дисбаланс в човешкия организъм Любовта не е проста химия,която да анализираш с формула...

п.с. По заглавието - опита показва,че до 4 5 години няма проблем,между 5 и 10 се изисква адски много напасване и огромно желание ,над 10 - следващия моля.
    Последно редактирано от Soul_Kitchen : 02-05-2014 на 12:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си