.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Аз ползвам вазелин само като имам запек,да излезе по-лесно,иначе за чикията за кво ми е,данеби да ти е тясна ръката и да не мое да проникнеш OMG

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    И ти не си по-различна, нали знаеш?
    А ти по-зрял ли ставаш, като обсъждаш хора, които не познаваш?

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от rower99 Виж мнението
    Здравейте искам да ви попитам нали, ако си бия чекия с вазелин може да ми стане нещо ? Благодаря предварително
    Разбира се, ще ти стане патката.

Цитирай Първоначално написано от Li Na Виж мнението
    А ти по-зрял ли ставаш, като обсъждаш хора, които не познаваш?
    К'во има да познаваш някви хора от форумите? Прочел е к'во си писала и му е станало ясно. Освен, ако нарочно не се правиш на тъпа в интернет пространството няма нужда да те познава, че да има мнение.

И не ми пука за теб, а се дразня на всички хора дето се правят на дръж ми шапката - "ти не познаваш, че да кажеш"...Чшшш ало, осъзнай се - 300 коментара малоумщини, ама викаш на живо ще си нещо по-различно. Да, к.

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    К'во има да познаваш някви хора от форумите? Прочел е к'во си писала и му е станало ясно. Освен, ако нарочно не се правиш на тъпа в интернет пространството няма нужда да те познава, че да има мнение.

И не ми пука за теб, а се дразня на всички хора дето се правят на дръж ми шапката - "ти не познаваш, че да кажеш"...Чшшш ало, осъзнай се - 300 коментара малоумщини, ама викаш на живо ще си нещо по-различно. Да, к.
    Е, шано. Ясно му станало. И к'во му е ясно? Че 15-годишните не се кефят на връстниците си ли? Ама със сигурност е така само в моя град и никой не го знае.
    Просто не мисля, че няк'ви случайни хора могат да ми казват във форум каква съм, при положение, че хората, които ме познават, са на противоположно мнение.
    Тук всички сте големи е*ачи, красавци, професионалисти, многознайковци и т.н., а реално няма нищо подобно. Заяждате се с всеки втори без причина, ми, яко, к'во. И после много сме зрели, много сме големи.
    Спирам да коментирам в тази тема, безмислено е.

Може да хванеш спин, а после да ти сиреняса и да ти го ампутират. Недей прави тази грешка .

Мега фен Аватара на baby_baby
    Хвани си приятелка и прави секс с нея а не мисли глупости

Цитирай Първоначално написано от Li Na Виж мнението
    Е, шано. Ясно му станало. И к'во му е ясно? Че 15-годишните не се кефят на връстниците си ли? Ама със сигурност е така само в моя град и никой не го знае.
    Просто не мисля, че няк'ви случайни хора могат да ми казват във форум каква съм, при положение, че хората, които ме познават, са на противоположно мнение.
    Тук всички сте големи е*ачи, красавци, професионалисти, многознайковци и т.н., а реално няма нищо подобно. Заяждате се с всеки втори без причина, ми, яко, к'во. И после много сме зрели, много сме големи.
    Спирам да коментирам в тази тема, безмислено е.
    К'вото и да си не можеш да се аргументираш. Смятай какво говори това...

Голям фен Аватара на black pearl
    Добре бе, само не ми стана ясно що почнахте да се заяждате с момичето? Най-малкото специално момчетата на н'аща възраст наистина са дечковци..

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Добре бе, само не ми стана ясно що почнахте да се заяждате с момичето? Най-малкото специално момчетата на н'аща възраст наистина са дечковци..
    момичетата не са по-различни, сега не ми прави опити да се аргументираш с единични изключения

Цитирай Първоначално написано от rower99 Виж мнението
    Здравейте искам да ви попитам нали, ако си бия чекия с вазелин може да ми стане нещо ? Благодаря предварително
    Що ли се харча ама айде - две страници никой не е отговорил.

Не нищо няма да ти стане освен онова дето ти става и без вазелин. Дерматологичният вазелин е безвреден и може да се използва вместо лубрикант (дори е за предпочитане в някои случаи).

За целта можеш да го използваш абсолютно безопасно. Мога само да предполагам какво ще бъде усещането, но каквото и да е помисли в дългосрочна перспектива и се постарай да се усъвършенстваш в отношението си към другите, включително към момичетата, а не в употребата на вазелин за там каквото го ползваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си