.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Момченца, върнете се да си прочетете учебничетата по биология за 8. клас... особено урока за женска полова система.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Момченца, върнете се да си прочетете учебничетата по биология за 8. клас... особено урока за женска полова система.
    Организма не е робот така че не говорете глупости. То по учебник много неща са невъзможни но на практика нещата седят по малко по различен начин. От човек до човек балкан разлика.
    И един съвет не се ограничавайте само с прочетеното в учебниците, ако се заинтерисовате малко ще разберете че едно 60% от това което ви е диктувала даскалката не е вярно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    Организма не е робот така че не говорете глупости. То по учебник много неща са невъзможни но на практика нещата седят по малко по различен начин. От човек до човек балкан разлика.
    И един съвет не се ограничавайте само с прочетеното в учебниците, ако се заинтерисовате малко ще разберете че едно 60% от това което ви е диктувала даскалката не е вярно.
    Хахаха.
    Да, организмът е СИСТЕМА. Всяка система има правила.
    Не ме учи на уроци за МОЯТА полова система, съсредоточи се върху твоята, ама се съмнявам и за нея да блестиш с акъл.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хахаха.
    Да, организмът е СИСТЕМА. Всяка система има правила.
    Не ме учи на уроци за МОЯТА полова система, съсредоточи се върху твоята, ама се съмнявам и за нея да блестиш с акъл.
    Интересно, защо ли най-добрите лекари които разбират от ТВОЯТА система са все мъже.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Интересно, защо ли най-добрите лекари които разбират от ТВОЯТА система са все мъже.
    Потребителят очевидно не е такъв, което автоматично означава, че коментарът ти не е място.

И опитът ти да ме обвиниш в сексизъм също е тотално не на място. Никъде не съм казала, че мъжете като цяло не разбират, казвам, че този конкретен се опитва да ми дава уроци за МОЯТА система, с която очевидно не е наясно, а съм сигурна, че и със собствената си не е съвсем в час.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си