Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
Виждаш, какво? Стереотипи, защото си сляпа като къртица, и всичко, което ти се върти в главата е в точно определен морален ред, и ако криввенш вече си отрепка, нямаш бъдеще, бб яка диплома__ела бело.
Много тъпо така, девушка, сама си поставяш ненужни граници, не стига че гените ти не позволяват кой знае какво умствено развитие, ами и ти още повече го възпрепятстваш.
Три и четири не са лоши оценки, нищо че аз не получавам принципно такива, не знам какво им мразиш, хубави числа са попринцип.......

Не зная, не знам как се мери обща култура спрямо друг човек, знам само какви впечатления могат да оставят 2-3 реда мъдрости от 3 годишен житейски и несравним, с този на когото да е, свръх-човешки опит. :}
лол, баш па ти да го кажеш. има ли смисъла да коментирам. стереотипи ти си си изградила относно гейовете например (няма да казвам това, което ми беше споделила, за да докажа думите си). а пък тва за гените....пхахахаха, ако кажа какви гени имам, ще излезе, че се хваля.. и опс, сама се изложи. не са лоши тези оценки, не че ги получаваш де. усещаш ли логиката?

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
хахахаха, нали помниш в скайп чата какви обяснения даваха рибари, тенчовци и разни случайни "Ама митко, двойкаджиите са скрити гении. Ти си много тъп, защо ходиш на училище. Аз съм видял толкова много от живота, че мога с лека ръка да отхвърля цялата образователна система, да заявя, че съм по-умен от целия си стар клас, и да те нарека глупав, защото смяташ, че оценките са полезни и имат значение. Все пак имам 6 на последния изпит в унито, а да учиш в училище и да учиш там са две коренно различни неща."
животът ми е поп-фолк
нали ги виждам всеки ден. пред очите ми има жив пример (даже живи примери). както имаше една тема преди време, в която казваха как изкарвали 6-ци на матурите по бел без да учат. 'ма то знанията за отделните творби влизат сами в главата. нз, мен би ме било срам да кажа, че не съм чела Тютюн примерно.

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
професора ми по физиология не вярва в еволюцията и какво?
ти ми кажи (уоу, тази част от биологията започна да ми става все по-интересна)

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
тва с оценките е супер комплексарско иве,въздържай се от това да се ограничаваш само до някакви оценки
тогава по какъв критерии бих могла да се оценя, ако не по оценки?