ето, отново..:lol
опитваш се да ме обидиш, за да избягаш от темата. сиг ли си, че ми отговори на въпросите? ей, моме, доста си във филма. написа 985034954395 думи колко съм тъпа и проста? лоооол, показваш голям интелект,.. отличничке
я, прочЕти си поста отново. ко да прая. селянията не ми е чак толко3 мноого, че да се опитвам всячески да те обидя, само за да изглеждам оригинална. ти си си просто едно объркано хлапе със склонност към прекомерна употреба на жаргони. ще се самоцитирам, защото явно разговорът с теб не търпи развитие
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ooooh ne sum sa smql taka otkakto baba mi po4ina
http://vbox7.com/play:836404d74c
смешници
Аааамааа аз не се опитвам да те обиждам, ако се стараех, щях да те обидя, но не ми е нужно, това ако го приемаш за обида, казах ти, кофтей. Айде оставям те да се зарадваш, че си ме затапила, защото не мога да убедя глупави убеждения с нови мнения и доказванията им. :/ Мех, скучна работа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Темата на разговора отдавна не е дори първоначалната малоумщина, вече всичко премина в лични нападки. Типично за тийн форум.