.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Хубу де, колата е вредна, фантата е вредна, маргарина е вреден, въздуха е вреден, тва е вредно, онова също. Дай да мрем от анорексия и обезводняване.
    Всички знаем, че газираното не е добър избор, при положение, че има натурални сокове, фрешове, смути, шейкове, вода, но за една промоция чак толкова да се шашкате...
    Дори няма да споменавам що за воля имате, за да пиете нещо, което уж избягвате и не харесвате само заради едното мече.
    А тея натурални соково ? Някъде гледах сок от ябълка,пишеше 100% ябълка или плод нещо от сорта,и беше 1 лева (1.20 макс) .. Как става това,като само 1 кг ябълки е към 1 лев ... То дали от тоя 1 кг ябълки ще стане 1 литър сок ... Бухат в соковете захар и тем подобни неща ... Най-добре си е домашното ....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    А тея натурални соково ? Някъде гледах сок от ябълка,пишеше 100% ябълка или плод нещо от сорта,и беше 1 лева (1.20 макс) .. Как става това,като само 1 кг ябълки е към 1 лев ... То дали от тоя 1 кг ябълки ще стане 1 литър сок ... Бухат в соковете захар и тем подобни неща ... Най-добре си е домашното ....
    Там, където пише, че е 100% процента, наистина е 100%. Няма консервати и простотии. За захар не съм сигурна, но е напълно възможно да я изпускат, защото правят сока от сорт портокали, които са много по-сладки от обикновените.
    И не знам къде ги гледаш, аз си търся портокалов сок на цена около 3 лв и нагоре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си