.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Чувства.

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Ами такива са, нещастни, лицемерни копелета... Продължи напред, замести го с ученето, мисли само за това и бъди активна. Ако те потърси, режи и не му слушай глупостите.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ами такива са, нещастни, лицемерни копелета... Продължи напред, замести го с ученето, мисли само за това и бъди активна. Ако те потърси, режи и не му слушай глупостите.
    Не под общ знаменател, моля.

Иначе.. Това, което го търсиш от нас го потърси в някой по-близък. Тук можем да ти дадем само съвети, не и да ти подадем рамо, за да плачеш на него. Виж, няма смисъл и да разбираш, защо го е направил. Понякога просто така се случват нещата. Не искай обяснение, както и аз не искам обяснение за това например, защо приятелката ми иска хиляди левове само за дрехи. Знам, че не намираш смисъл. Ако искаш толкова да страдаш и да се самонараняваш, попитай неговите приятели, те може и да ти кажат.

П.П. Не всички са такива, от 10 лайна 1 ще излезе, че се използва за тор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си