.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 716

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Че как няма да е обиден...
    А аз трябва ли да го раздавам обидена, че освен фамилията си, той друго не може да ми предложи?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    А къде живеят? На квартира?
    В апартамента на техните

JoLLiE92, то пък по закон едни кинти, едно чудо... 80 лева на месец

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Честно казано точно тогава стават съдилищата и разправиите, защото те за времето, което са били заедно, са инвестирали финансово в тая връзка, което после не е уредено по никакъв начин и могат да се скарат като цигани. Например живеем заедно в неговия апартамент, аз купувам печка, пералня и т.н., за да не живеем само на негови разноски, после той ме изхвърля.
    Аз преди време като написах, че и една кутия блажна боя няма да купя за у тях, ако нещата не са законово уредени, заподскачахте срещу мене... Ама дойдохте на мяра
    Последно редактирано от kalpazanka : 02-10-2014 на 09:27

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    А аз трябва ли да го раздавам обидена, че освен фамилията си, той друго не може да ми предложи?
    Ако отсега мислиш, че този човек може да ти даде само фамилия, доста повече от едната сватба би трябвало да е под въпрос.

Ако си говорила принципно, извинявам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си