Да си различен по начало не е лесно, особено пък в държави като БГ, където хората са твърде фокусирани върху оцеляване и мразене на всичко непознато и дискриминирано, че не могат да си извадят главите от задниците и да оценят различните и новото.
Затова и искам да предложа подкрепа на ЛГБТ младежите, които имат нужда да споделят, да поговорят, да дискутират, да бъдат себе си и да могат да говорят без страх, че ще бъдат съдени. Анонимността е ваше право и избор, това колко ще споделяте също зависи само от вас си. Не търся лични облаги, нито преследвам цели. Аз просто съм един от многото хора, които разпознават и ценят различните и просто искат да направят нещо хубаво за някой, който е в нужда да бъде себе си и да бъде ценен такъв какъвто е. Желаещите пишете ми на crdw@abv.bg
Така и преди хейтърите да си отворят устите и да избълват змии и гущери, поради липсата на какъвто и да е мозък, ще ви кажа- идете се образовайте, просветлете се и си отворете малко кръгозора, преди да се докажете като малоумници. И ще ви направя и на вас добро като ви осведомя за няколко малки неща, които би трябвало да се знаят от всеки, от обща култура.
1. Хомосексуалността не е болест, следователно не е заразна, не е и психологично отклонение.
2. Хомосексуалността и педофилията нямат нищо общо и не вървят ръка за ръка.
3. ХИВ и СПИН не са болести, които подбират по сексуалност.
4. ЛГБТ хората не си избират сексуалността, не е въпрос на избор. Има много научни проучвания и изследвания, които доказват, че има много фактори за развиването на сексуалност, но никое от тях не посочва за фактор 'избор'.
5. Да си ЛГБТ не те прави по-различен от никой друг. Това кой с кого си ляга е лично и не засяга външните лица.
6. ЛГБТ хората не преследват хетеросексуални с идеята да ги 'обърнат' в хомосексуалисти. Това обаче правят религиозните хора, които преследват нерелигиозните такива и се опитват всячески да ги 'наемат' в тяхната религия. Та не бъркайте религиозните с ЛГБТ хората.
7. ЛГБТ хората не са опасни за хетеросексуалността ви, бъдете спокойни.
8. ЛГБТ хората се борят за равни права, а не за привилегии.
9. Хомосексуалността датира от преди Христианството. Не е била е възприемана по различен начин и не е била дори въпрос за дискусия. Докато Христианството не помита, както старите религии и култове, така и хомосексуалността и многоженството, странно обаче Библията е пълна с парадокси, като многоженство, кръвосмешение, търговия на жени и прочие.
С две думи не ми включвайте религията в споровете си, защото ще сте много жалки. Ако не сте чели Библията стойте далече от темата, иначе само показвате колко сте невежи.
и
10. Хомосексуалността не е нещо 'не натурално' и 'против природата' има много видове живи организми, които са хомосексуални- включително животни и растения.
Накратко, хейтъри - shut the f*ck up и идете се образовайте малко!
Няма да се включвам в дискусиите, нито ще отговарям на нападки. Ако темата не ви изнася, помислете въобще какво правите в нея и не си губете времето.