- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да.....
Какъв е смисъла да се наговаряте да си подарявате подаръци?!
Или само аз съм на мнение, че подаръка се прави при желание и трябва да е нещо, което сам си избрал, без темата да е избрана от някой друг?!
Странни хора има в този форум ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Света си отива по дяволите от край време...
Не купувам евтини подаръци.
Няма с какво кой знае какво да ме изненада....
Поне да с нещо неочаквано...или пък да прояви малко самоинициативност и да ме зарадва малко.
Нищо братче....нищо.Нула.Zero.Сега ще я защитиш,че може да няма финансова възможност.
Донякъде е така,но изненада може да се направи и за без пари.
Тази сутрин,докато бях още в леглото ме осени гениалната идея за подарък -очила със стъкла без диоптър.
Попринцип не носи очила....
Интересно ми е вие какво ще кажете за тази идея.
А къде по-точно видя да пиша, че само мъжа трябва да прави подаръци?! Питах защо е необходимо да се наговаряте да си подарявате нещо, а не защо очакваш подарък от нея
Тъпо е, че не можете ей така без повод да си подарите нещо, а разчитате на празници като Св. Валентин, Коледа и рождени дни - това ми беше мисълта.
Относно очилата без диоптър - поне й вземи с антирефлексни стъкла, да си ги ползва пред компютъра или докато чете. Разликата с тях е огромна и това ти го казва човек, който вече може би 2 години не сяда пред компютъра без такива очила. Освен това няма да са само като аксесоар, а и ще пощадят очите й, което си е един вид загриженост от твоя страна.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да не съм съвсем доволен.Когато имаш избор е трудно,когато нямаш избор пак е трудно.
Оралната любов не е ли част от секса?
Май накрая ще има най-страхотния подарък за св.Валентин-душевна и физическа свобода.
Изложих/представих своите идеи-желания за празнуване на този така наречен празник.Тя се съгласи с тази идея,но не предложи своя.
Тъпото е че четеш през ред.Аз правя подаръци.Малки,големи,сред и,а отсреща нищо-нито изненада в леглото,нито нещо материално.Нищо.
Добра идея.Обмислям го.