.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

deepthroath
    Guest
    Мисля, че още не са ти ясни нещата, ама когато си намериш свястна и се случи да е най-голeмия боклук в живота ти и да ти е изхабила някоя друга година от живота, тогава ще ми казваш дали съм си виновен аз.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от deepthroath Виж мнението
    Мисля, че още не са ти ясни нещата, ама когато си намериш свястна и се случи да е най-голeмия боклук в живота ти и да ти е изхабила някоя друга година от живота, тогава ще ми казваш дали съм си виновен аз.
    Как става тоя номер - хем да е свястна, хем да е най-големия боклук?!
    А това, че ти си балък и попадаш само на тъпи парчета и на всичкото отгоре не успявате да си изясните дали ви се е*е или ви се гушка си е лично твой проблем ...
    Ти защо не си обяснил на девойката от 2-та месеца, че искаш нещо повече от нея?! Или щом сте излизали едно определено време то завършека е ясен и тя трябва сама да се досети?!
    Ми то и аз излизах 6 месеца напред-назад с едно момче, после около година и половина си бяхме дружки за секс, но никога някой от двама ни не е смятал, че нещата ще се развият по по-различен начин. Защо ли?! Защото имаме достатъчно сиво вещество и богат речник за да седнем и поговорим за нещата, които се случват и това как ще се развият за напред ...
    А факта, че обиждаш непознати с изрази като "ку*во проста" говори достатъчно за селския ти манталитет. После да не се чудиш за к'во мацките те искат нааай-много за единия секс Всяка би се срамувала ако има човек до себе си с подобен речник
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си