.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1127

Hybrid View

глупендер аз муцуната съм си я показвал споко

на състезание за какво , джу джитсу супер муха ходи се изпразни във възглавницата си и се успокой малко

ти докато даваш пари за тежести които не са направени от злато че да струват толкова , аз инвестирам за по важни неща за които ти никога няма да дадеш понеже си неандарталец , ися не питай за кво давам пари понеже няма да изкопчиш

ся и хулиган ли станах е добре нали и ти си хулиган , затапи ме подрискич , очаквам да ме нападнеш нещо не можеш да ме ядосаш засега , ама бая съм ти бръкнал в путката щом специално за мен клип постна

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    глупендер аз муцуната съм си я показвал споко

на състезание за какво , джу джитсу супер муха ходи се изпразни във възглавницата си и се успокой малко

ти докато даваш пари за тежести които не са направени от злато че да струват толкова , аз инвестирам за по важни неща за които ти никога няма да дадеш понеже си неандарталец , ися не питай за кво давам пари понеже няма да изкопчиш

ся и хулиган ли станах е добре нали и ти си хулиган , затапи ме подрискич , очаквам да ме нападнеш нещо не можеш да ме ядосаш засега , ама бая съм ти бръкнал в путката щом специално за мен клип постна
    пари не съм давал кой знае колко. пък и колко са 1000 лева?

е те тука:
    https://www.facebook.com/photo.php?v=412060028924816

https://www.facebook.com/photo.php?v=412050228925796

същия смешник си
    Grumpy old madman

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението

ти докато даваш пари за тежести които не са направени от злато че да струват толкова , аз инвестирам за по важни неща
    за биберони най-вече,нали?

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    за биберони най-вече,нали?
    за кондоми , онея ултра тин дето са , маика ти харесва да ми усеща вените по кура

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ахаха, наистина мислех да му обясня на човека, така учтиво ме помоли :Д

Абе, да се обиждате на провинциалисти не беше ли модерно преди 100 години? Не знаех, че уж пораснали хора с претенции за минимално количество сиво вещество обиждат на провинциалисти. Бахти, ще кажеш, че е ваша заслугата да сте родени в благословената ни столица.
    ти по добре си трай да не те ухапя , недеи му казва нищо на тоя кочан царевица с треперещи колена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си