- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за хранителен режим.
Здравейте,
Празниците се оказаха доста тежки за мен и качих доста килца. Намерих си стабилен хранителен режим, който съчетан с 30 минутно кардио на ден прави прекрасни резултати. Има два проблема обаче. Понеже се целят 0 въглехидрати на ден, ставаш доста смачкан и вечно изморен, но ще го преживея 2 месеца. Общо взето съм от един сайт (да не правя реклама) съм видял кои храни мога да използвам, за да не вкарвам въглехидрати. Там обаче не пише, какви стойности съдържат сополите (в смисъл въглехидрати/белтъчини/мазнини).
Поздрави.
Зарежи ги тези режими. Просто спри да гълташ, защото спермата е много богата на въглехидрати.
Поздрави!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Жаааалък опит... Като не можете да тролвате, просто не го правете. Не е интересно. ;(
Здравейте,
Първо не разбрах защо ми беше затъркан профила, поне предупреждение да бях получил.
Второ пряко ме вълнува тази тема, поради факта, че обичам да си ям сополите а в същото време ми се налага доста строг режим. За спермата какво съдържа, не знам и не ме интересува, честно казано, тъй като такива вещества не поемам. Та въпроса си е актуален. Във връзка с това искам и да попитам, как се изчисляват тези стойности? Дали може да се занесе на лаборатория или нещо подобно за да се изчисли точно...
Поздрави.
ето ти предупреждение - тези дебилизми на друго място
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last