.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    roni999
    Guest

Unhappy Имам проблем с родителите и се нуждая от работа трябва ми съвет!

Здравейте.
    Не съм в много добри отношения с родителите така и с парите.От русе съм на 14 мога да върша абсолютно всякаква работа(като започнем от раздаване на флайери до гледане на деца и разходка на кучета) ,но не мога да се ориентирам сама..Ако може някой да ми помогне като ме ориентира каква работа бих могла да върша на 14 години..Моля ви помогнете ми важно е за мен!

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    на 14 си, аз на 16 едвам-едвам си намерих работа. Мисля че дори и по закон нямаш право дори и ваще да попълнят декларациите които се попълват на 16. Ако имаш някой приятел/ка, които имат фирма и се нуждаят от някой, това е вариант.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Можеш да белиш картофи и лук при баба, да метеш къщата на баба и да помагаш с други дейности на баба. Бабите са склонни да дават някой лев на внуците си и са златна мина за тях. Иначе на 14г. няма как да работиш законно където и да било.

п.п. Сега видях, че си можела да гледаш деца. Не мислиш ли, че малко се надценяваш с това че можеш едва ли не всичко?

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    А и това "всичко" май е подвеждащо...иначе нямаш шанс за работа, трябва поне 16 да имаш навършени.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако не се лъжа те първа можеш да работиш законно от 16 годишна възраст. На 14 никой няма да те вземе на работа, та ти си малолетна и нямаш право да подписваш договор...Това мисля, че отговаря на въпроса ти!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    можеш да работиш законно от 16 годишна възраст.
    Пффф ... няма таквиз работи ... аз съм на 16 , ама не ма искат

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от roni999 Виж мнението
    Здравейте.
    Не съм в много добри отношения с родителите така и с парите.От русе съм на 14 мога да върша абсолютно всякаква работа(като започнем от раздаване на флайери до гледане на деца и разходка на кучета) ,но не мога да се ориентирам сама..Ако може някой да ми помогне като ме ориентира каква работа бих могла да върша на 14 години..Моля ви помогнете ми важно е за мен!
    Защо просто не започнеш малко да слушаш мама и татко?И да си решиш проблема с проблемите?
    Аз съм на около 40 г.с малко над 20 годишен стаж по специалноста си, без да е прекъсван, и пак не ми е лесно да си намирам работа

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от roni999 Виж мнението
    Здравейте.
    много американски филми гледаш.. коя майка ще довери детето си на друго дете, че и да му плаща.. пък за разхождането на кучета няма да говоря. На 14 не можеш да работиш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си