Още веднъж коментирайй един мой пост ии не ме ебе каде се намирашш .. ше дойда и щи изкривяя физиономията ... бахти некоординираните педалчета _|_
Първоначално написано от Brave.hearT Още веднъж коментирайй един мой пост ии не ме ебе каде се намирашш .. ше дойда и щи изкривяя физиономията ... бахти некоординираните педалчета _|_
Първоначално написано от YoungBloodZ Ae брат само това ли имаш ... за 3 ти път го виждам , не намери ли нещо друго .
Първоначално написано от Didko_Beats Ae брат само това ли имаш ... за 3 ти път го виждам , не намери ли нещо друго . slagam kartinka spored situaciqta kvo da napravq che naposleduk se woshi tipove vijdam?
Първоначално написано от Brave.hearT Още веднъж коментирайй един мой пост ии не ме ебе каде се намирашш .. ше дойда и щи изкривяя физиономията ... бахти некоординираните педалчета _|_ LOL faggot
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
по темата: Първоначално написано от Brave.hearT Още веднъж коментирайй един мой пост ии не ме ебе каде се намирашш .. ше дойда и щи изкривяя физиономията ... бахти некоординираните педалчета _|_
Първоначално написано от Brave.hearT Още веднъж коментирайй един мой пост ии не ме ебе каде се намирашш .. ше дойда и щи изкривяя физиономията ... бахти некоординираните педалчета _|_ А така!!!!!!!!!!!Подкрепям!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!Некоординирани педалчета
Правила