- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата от София
Аз съм момче от София на 19г. с опит и търся момиче за секс може сериозна връзка. Не се притеснявайте да ми пишете на лично и да нямате опит или ако ви мъчи нещо друго.
Тва не е някъв трол или нещо такова! Просто скъсах с приятелката ми, с която ходихме 3г., преди 2 месеца и чак сега се съвземам. Пиша тука защото гледам, че има супер много хора а сайтовете за запознанства са мъртви. Без хейт, сериозно!
Ако си намериш мацка от форума до 3 дни и не ти заключат темата ти давам 200лв.![]()
Аре напревете ги 300 да е по-интресно?
Ауууу, скъсал си с приятелката си и тръгваш да се предлагаш по форуми..
Повечето хора във форума имат дългогодишни връзки, които малко или много се дължат на тези 10к. И не тя се предлага, а ти. И ако имаше малко акъл в главата, щеше да разбереш, че би намерил момиче от форума и София по-бързо, ако й пишеш на ЛС, а не ставаш обществена курва.
Тоз' смешния още ли си търси тука гадже, мислех, че вчера се отказа.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Е пиша си с една 16г в скайпа ама нещо не вървиБила наказана да не излиза от тях 1 седмица xD
ооо горкия смотаняк, няма страшно, ще си намериш приятелка, познавам едно момиче дето обича да ебе такива като тебе с пенис колан, има няколко размера ще бъдеш доволен.
Брато разби ме xD Търся вика приятелка за сексВъв форума ли бе младеж препоръчвам ти да излезеш на дискотека или на кафе , намери мацка заговори я
Давам ти и аз 300 лева ако намериш мацка
Недей ставай банален братка
![]()
Josefine
Black Eyed Peas
2pac
Basketball