.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: Гадже гей

Повече от фен Аватара на DeHu
    Така както си ни представила нещата си мисля,че наистина може да е обратен.Не знам от колко скоро сте заедно,но те съветвам ако случката се повтори,да поговориш откровено с него и да споделиш притесненията си и току виж си признал...

Хах, това, че някой мъж е гей не означава, че не би изчукал някоя...За да си запази прикритието на фалшивата връзка или защото отрича пред себе си очевидното. Както има и такива бисексуални, които емоционално имат нужда от връзка с мъж, не с жена - то е еднакво така ли ще е или ще е гей, ако ти си тази жена.

Сексът нищо не доказва. Реакцията на мъжът при повдигането на подобна тема най-реално може да говори как стоят нещата...

Импотентността също може да влияе на поведението по сходен начин.

Аз честно казано не разбирам как може някой да не е сигурен в сексуалната ориентация на някой друг...

Ами за какви ли не истории слушаме ежедневно...как да не се притеснява човек. Според вас е най-добре да говоря с него, но аз не знам как да го направя...от петък насам се видяхме само вчера, но говорихме за общи приказки. И двамата бяхме весели и въпреки че ми се искаше да повдигна въпроса нищо не можах да кажа

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Постави директно въпроса. Ако е гей, то накарай го да си признае за това.

Мега фен Аватара на draid
    Не оставяй варианта да не е спал с жена до сега. На колко години сте ? И все пак не е нормално да сте 3 седмици заедно и той да отказва секс, освен ако няма някой проблем. Като цяло може да е с женствени маниери, но това да не значи, че е гей.

Докато спи му погледни гъза дали е широк и прокарай няколко пръста, ако успееш да промушиш повече от 3 пръста без да усети или си вкараш ръката, значи е гей.

Ако ти е хубаво с него и не си приритала да правите секс, остави нещата така. 3 седмици са малко време, изчакай да видиш как се развиват нещата и най-важното - не се поддавай на слухове. Мн е гадно да оставиш някой, защото некой казал нещо. Помисли ако за теб кажат някаква глупост и той (или друг) те зареже и повярва просто така на клюката?

Мъж да откаже секс :O
    Гей е.

Нещо му има , явно е гей ... А може би е девствен и се притеснява?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Тези усти не са ви дадени само , за да се мляскате и да правите други ... хубави неща с тях.
    момичето е право - направи му свирка и виж как ще реагира!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от LPTRV Виж мнението
    ... А може би е девствен и се притеснява?
    Много е възможно.

Цитирай Първоначално написано от *Shine* Виж мнението
    Ако ти е хубаво с него и не си приритала да правите секс, остави нещата така. 3 седмици са малко време, изчакай да видиш как се развиват нещата и най-важното - не се поддавай на слухове. Мн е гадно да оставиш някой, защото некой казал нещо. Помисли ако за теб кажат някаква глупост и той (или друг) те зареже и повярва просто така на клюката?
    Така е, ужасно би било. Аз дори и не мисля за раздяла, просто искам да знам истината...за да не съм предадена накрая

Цитирай Първоначално написано от *Shine* Виж мнението
    Много е възможно.
    Възможно е, но как да подхвана разговор? Не знам как да не го засегна.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не оставяй варианта да не е спал с жена до сега. На колко години сте ? И все пак не е нормално да сте 3 седмици заедно и той да отказва секс, освен ако няма някой проблем. Като цяло може да е с женствени маниери, но това да не значи, че е гей.
    Аз съм на 16, а той на 17.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Какво стана има ли развитие?

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Какво стана има ли развитие?
    Да и на мен ми е интересно какво се случва с вас.

Здравейте,
    това бяха може би най-трудните дни за мен до сега...Най-нарая събрах кураж да говоря с него. Една вечер тези дни имаше удобен момент и започнах отдалече разговора. За приятелите му и по-скоро за липсата на такива и за "интимната" ни вечер и провала й, и деликатно намекнах за слуховете, които са ми подхвърлили.......И след 3 часа разговори и изясняване стана ясно че наистина е усетил такова влечение и е пробвал с някакво момче....и че се чувства изплашен и объркан и не знае на къде клони иии въпреки че бях много разстроена се опитах да го разбера
    Към мен наистина изпитал симпатия иии затова решил да опита....
    Мисля че наистина се страхува, каза че понякога заради хорското мнение мисли че това е болестно състояние и че трябва да се посъветва с някой, но друг път решава че просто е такъв....Но в разговора ми разказа и много за детството си и верочтно и това че няма близка връзка с баща му е помогнало....Не знам,не знам....от гадже се превърнах в психолог и колкото и да ми беше трудно да чуя истината не ми се иска да го оставям отново сам....
    Започнах и аз да разсъждавам за това дали е болест или просто човешко желание нищо не знам и както разбирате едва ли можем да се посъветваме открито с някой "знаещ"....

Повече от фен Аватара на DeHu
    А ти самата към него изпитваш ли сексуално привличане?

Това, че е мил и се държи много добре, изобщо не значи че е гей. Значи, че е възпитан. Не е знак. Някои момчета просто не си пасват с други и обичат женска компания. Изглежда, че е срамежлив. Никакъв знак не е, просто не е готов и се притеснява. Дай му време.

DeHu, да изпитвам влечение вече доста време мина откакто сме заедно и се чувствам чудесно в компанията му....като изключим терзанията и признанията

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    а всъщност пита ли го привличаш ли го физически, секс правил ли е някога поне с един от двата пола, как стои вариантът да е бисексуален....имам приятел с подобно поведение, но харесва жени, още 1 имам, който е бисексуален, просто са такъв тип като хора - по-мили, възпитани, суетни да кажем

бтв...дори и да е бисексуален не го възприемаи като края на света...поне ще знаеш, пък и може да си имате напълно пълноценна връзка...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Добре - вече няма съмнения. Въпросът е, какво правиш от тук нататък?

Приеми това, че той самият не е на ясно със себе си. Покажи му, направо си му кажи, че го разбираш (постъпките ти ще му помогнат да разбере). Обикновено след такива душевни разкрития хората стават по-близки.

Приеми и това, че може да се разделите.

Нищо не пречи да опитате да сте заедно няколко пъти. От теб зависи дали ще му хареса.
    В крайна сметка ти сама трябва да решиш искаш ли да направиш подобно нещо. Ако го направиш и не се получи ще знаеш, че поне си опитала. Ако се получи, толкова по-добре за теб.

Помисли и над друг въпрос, ако се окаже бисексуален, би ли искала такава връзка?

Дали хомосексуалността е избор или съдба? Според мен не е толкова важно, защото в края на краищата решението с кого да бъдеш е осъзнато (или поне би трябвало да е осъзнато).

Ако трябва да изразя мнение по въпроса, ще кажа, че за мен и двата фактора влияят. Зависи си от това, какво е кодирано в теб. В крайна сметка, това са желания и емоции, които не винаги могат да се контролират.
    От друга страна средата, в която израстваш оказва влияние върху всеки аспект от живота ти, защо не и върху сексуалността ти.

Ето един интересен клип по въпроса, който не е задължително да е 100% верен, но дава разсъждения по въпроса.
    http://vbox7.com/play:24c2731a

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ебаси гея
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Моя приятелка излизаше с такъв тип-най-добрата му приятелка беше лесбийка, той един такъв странен.Ходеха около месец, секс така и не правиха, само целуване.Зарязвай го! Само не разбирам защо го правят, като ги кефят мъже да си излиззт с тях, мамка му!

Може би има малка пишка и се притеснява,ако ли не...мисля че е ясно.
    Последно редактирано от odresonn : 03-01-2014 на 17:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си