- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже гей
Така както си ни представила нещата си мисля,че наистина може да е обратен.Не знам от колко скоро сте заедно,но те съветвам ако случката се повтори,да поговориш откровено с него и да споделиш притесненията си и току виж си признал...
Хах, това, че някой мъж е гей не означава, че не би изчукал някоя...За да си запази прикритието на фалшивата връзка или защото отрича пред себе си очевидното. Както има и такива бисексуални, които емоционално имат нужда от връзка с мъж, не с жена - то е еднакво така ли ще е или ще е гей, ако ти си тази жена.
Сексът нищо не доказва. Реакцията на мъжът при повдигането на подобна тема най-реално може да говори как стоят нещата...
Импотентността също може да влияе на поведението по сходен начин.
Аз честно казано не разбирам как може някой да не е сигурен в сексуалната ориентация на някой друг...
Ами за какви ли не истории слушаме ежедневно...как да не се притеснява човек. Според вас е най-добре да говоря с него, но аз не знам как да го направя...от петък насам се видяхме само вчера, но говорихме за общи приказки. И двамата бяхме весели и въпреки че ми се искаше да повдигна въпроса нищо не можах да кажа![]()
Постави директно въпроса. Ако е гей, то накарай го да си признае за това.
Не оставяй варианта да не е спал с жена до сега. На колко години сте ? И все пак не е нормално да сте 3 седмици заедно и той да отказва секс, освен ако няма някой проблем. Като цяло може да е с женствени маниери, но това да не значи, че е гей.
Докато спи му погледни гъза дали е широк и прокарай няколко пръста, ако успееш да промушиш повече от 3 пръста без да усети или си вкараш ръката, значи е гей.
Ако ти е хубаво с него и не си приритала да правите секс, остави нещата така. 3 седмици са малко време, изчакай да видиш как се развиват нещата и най-важното - не се поддавай на слухове. Мн е гадно да оставиш някой, защото некой казал нещо. Помисли ако за теб кажат някаква глупост и той (или друг) те зареже и повярва просто така на клюката?
Нещо му има , явно е гей ... А може би е девствен и се притеснява?
Здравейте,
това бяха може би най-трудните дни за мен до сега...Най-нарая събрах кураж да говоря с него. Една вечер тези дни имаше удобен момент и започнах отдалече разговора. За приятелите му и по-скоро за липсата на такива и за "интимната" ни вечер и провала й, и деликатно намекнах за слуховете, които са ми подхвърлили.......И след 3 часа разговори и изясняване стана ясно че наистина е усетил такова влечение и е пробвал с някакво момче....и че се чувства изплашен и объркан и не знае на къде клони иии въпреки че бях много разстроена се опитах да го разбера![]()
![]()
Към мен наистина изпитал симпатия иии затова решил да опита....
Мисля че наистина се страхува, каза че понякога заради хорското мнение мисли че това е болестно състояние и че трябва да се посъветва с някой, но друг път решава че просто е такъв....Но в разговора ми разказа и много за детството си и верочтно и това че няма близка връзка с баща му е помогнало....Не знам,не знам....от гадже се превърнах в психологи колкото и да ми беше трудно да чуя истината не ми се иска да го оставям отново сам....
Започнах и аз да разсъждавам за това дали е болест или просто човешко желаниенищо не знам и както разбирате едва ли можем да се посъветваме открито с някой "знаещ"....
А ти самата към него изпитваш ли сексуално привличане?
Това, че е мил и се държи много добре, изобщо не значи че е гей. Значи, че е възпитан. Не е знак. Някои момчета просто не си пасват с други и обичат женска компания. Изглежда, че е срамежлив. Никакъв знак не е, просто не е готов и се притеснява. Дай му време.
DeHu, да изпитвам влечениевече доста време мина откакто сме заедно и се чувствам чудесно в компанията му....като изключим терзанията и признанията
а всъщност пита ли го привличаш ли го физически, секс правил ли е някога поне с един от двата пола, как стои вариантът да е бисексуален....имам приятел с подобно поведение, но харесва жени, още 1 имам, който е бисексуален, просто са такъв тип като хора - по-мили, възпитани, суетни да кажем
бтв...дори и да е бисексуален не го възприемаи като края на света...поне ще знаеш, пък и може да си имате напълно пълноценна връзка...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добре - вече няма съмнения. Въпросът е, какво правиш от тук нататък?
Приеми това, че той самият не е на ясно със себе си. Покажи му, направо си му кажи, че го разбираш (постъпките ти ще му помогнат да разбере). Обикновено след такива душевни разкрития хората стават по-близки.
Приеми и това, че може да се разделите.
Нищо не пречи да опитате да сте заедно няколко пъти. От теб зависи дали ще му хареса.
В крайна сметка ти сама трябва да решиш искаш ли да направиш подобно нещо. Ако го направиш и не се получи ще знаеш, че поне си опитала. Ако се получи, толкова по-добре за теб.
Помисли и над друг въпрос, ако се окаже бисексуален, би ли искала такава връзка?
Дали хомосексуалността е избор или съдба? Според мен не е толкова важно, защото в края на краищата решението с кого да бъдеш е осъзнато (или поне би трябвало да е осъзнато).
Ако трябва да изразя мнение по въпроса, ще кажа, че за мен и двата фактора влияят. Зависи си от това, какво е кодирано в теб. В крайна сметка, това са желания и емоции, които не винаги могат да се контролират.
От друга страна средата, в която израстваш оказва влияние върху всеки аспект от живота ти, защо не и върху сексуалността ти.
Ето един интересен клип по въпроса, който не е задължително да е 100% верен, но дава разсъждения по въпроса.
http://vbox7.com/play:24c2731a
Поздрави!
BeTheOne
ебаси гея![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Моя приятелка излизаше с такъв тип-най-добрата му приятелка беше лесбийка, той един такъв странен.Ходеха около месец, секс така и не правиха, само целуване.Зарязвай го! Само не разбирам защо го правят, като ги кефят мъже да си излиззт с тях, мамка му!
Може би има малка пишка и се притеснява,ако ли не...мисля че е ясно.
Последно редактирано от odresonn : 03-01-2014 на 17:14