- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приятели
Сега съм в нов клас, само едно момиче от стария е в това училище. И така де, сприятелих се, но днес това момиче отиде да играе с едни кифли, а тези кифли уж ми се водеха приятелки. Аз от яд се сприятелих с една, която не ми е приятна. И понеже кифлите мразят момичето с което се сприятелих, почнаха да ме плюят и да говорят по мой адрес гаднотии.Скарах се и с момичето от предния ми клас. Сега не искам да съм приятелка с другата, но не искам да я нараня. И как да се сприятеля отново с момичето от стария ми клас? Много съм му ядосана че се сприятелява с разни кифли, които го настройват срещу мен, но все пак искам да се сдобрим, защото държа на нея. А за другите не ми пука, да се сърдят, те са едни лигави. Моля ви помогнете ми!
Залагам 5ти клас. Хем ги наричаш кифли (обидна нотка), хем казваш, че са ти били приятелки. Я пак?
сладко
Щом са толкова тънкообидни значи не са ти истински приятелки. Моят съвет е да си намериш други, които да те подкрепят, с които да споделиш проблемите си. А не да дружиш с някаква си фръцка-пръцка.
Последно редактирано от Version : 02-21-2014 на 18:13
Все тая, но явно никой незнае какво същност е ПРИЯТЕЛСТВОТО и никой не разбира какво същност е това. КОЛКО ЖАЛКО!!!
Последно редактирано от Version : 02-21-2014 на 18:20
Аз много не можах да му хвана края...всички са "тя" и "онова момиче". Но и ти не си цвете, щом се "сприятеляваш" с хора, които не са ти приятни. Първо, че ги подвеждаш, второ - това изобщо не е никакво сприятеляване.
Изобщо оставам с впечатление, че вие - всичките участници в драмата, не сте приятелки изобщо.
Те щом отсега така се делят и интригантстват, само си представям какво ще става, когато приключат с игрите ;п
RapExotic, той мъжкия род всъщност е среден според мен :Д Може да ударим един синтактичен разбор на темата. :Д:Д
Ми, осъзнай, че можете да сте приятелки дори тя да общува с други хора. Общувай и ти с всички, не само с едно-две момичета. Това, че си играеш с някого не ви прави автоматично приятели. Извини се на момичето, сдобрете се и ходете да играете с кифлите заедно, като най-добри приятелки.