.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Lightbulb Какво е вашето мнение по този въпрос за секса

И така... При слушане на мнения от други хора, с които съм разговарял (момичета и момчета) стигнах до един извод: че на момичетата им е много по-лесно да намерят партньор, с който да правят секс, отколкото момчетата. Това е едно мое наблюдение и се опитвам да си обясня защо. Вие как мислите?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Щото момчетата сте лесни. Искате секс и се радвате, когато го получавате. Трудно ви е да откажете, а и не намирате причина за да го направите.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това са инстинкти за размножаване, които ги има при всички животни. Не е въпроса да си лесен или труден. В природата мъжкарят гледа да оплоди възможно най-голям брой женски, а женската да се съвукопли с най-силният. За това и при хората е така. Жените подсъзнателно избират най-достойния с когото да правят секс, а мъжете гледат повече бройката. Разбира се като хора с разум (не че всики го използват) това правило не важи винаги.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Щото момчетата сте лесни. Искате секс и се радвате, когато го получавате. Трудно ви е да откажете, а и не намирате причина за да го направите.
    А каква е вашата? Доста пъти момче може да откаже на момиче, защото е грозна, защото не му харесва, че е курва и т.н.

Каква е вашата причина да откажете секс на момче, което ви допада? Мисля, че би бил по-интересен въпроса, не кой го получава по-лесно, а кой го получава по-бързо.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Под "лесни" имах предвид, че наистина ви е по-лесно да правите просто секс, а не точно, че сте леснодостъпни. Повечето момичета търсят нещо повече от секс, но все пак има и такива, които лесно ще се надъхат за спорта. Аз лично на тоя етап не бих си легнала с някой, само щото ме привлича, щото не си търся секс. Предпочитам да не правя секс, отколкото да правя просто секс, въпреки че това наистина мога да го намеря най-лесно и бързо. В даден момент може и да поискам секс. Обаче, докато искам и други неща, а мъжете около мен искат само секс няма как да стане. А повечето момичета, особено по-малките искат връзка, не секс, затова на момчетата им е по-трудно да намерят момиче, което да иска същото. Обаче в днешно време ми се струва, че те също бързо ще си намерят, момичетата май те стават много по-сексуални от преди.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не познавам мъж, който да откаже секс. На вас ви е много по - лесно да го направите просто така за бройката или заради тъпите схващания, че с всяка следваща ставате "по - вървежни". Това се среща и при жените, но по - рядко.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Баш точно си ни описа!! Няма по-добър отговор по тая тема!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не познавам мъж, който да откаже секс.
    Отказвал съм. Просто ако е твърде лесна и се предлага на всеки не ме привлича.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не познавам мъж, който да откаже секс. На вас ви е много по - лесно да го направите просто така за бройката или заради тъпите схващания, че с всяка следваща ставате "по - вървежни". Това се среща и при жените, но по - рядко.
    Хахахахха я се поправи малко. Може би искаше да кажеш "Няма лапе на 14-16 което да откаже на що годе прилично изглеждащо момиче"

Нямало мъж който да откаже, абе вие за какви се вземате ? Или контактувате само с някакви загорели лапетии ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    С нетърпение очаквам отговора на Хилари, който се базира на нейния огромен житейски и любовен опит и никак няма да е клиширан.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма какво да поправям. Каквото съм искала да напиша, съм го написала.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Хахахахха я се поправи малко. Може би искаше да кажеш "Няма лапе на 14-16 което да откаже на що годе прилично изглеждащо момиче"

Нямало мъж който да откаже, абе вие за какви се вземате ? Или контактувате само с някакви загорели лапетии ?
    Абсолютно си прав. Само дето в моя кръг (отново ще го кажа с риск да бъда оплюта - ама в България) също масово е така, пък говорим за хора от 21-2 нагоре.

Защото жената печели мъжът с повърхностни качества - външен вид, социална интелигентност, общителност, потенциал да отгледа добре децата му, да му създава комфорт и да не го натоварва.

Докато мъжът може да спечели жена със социална стойност, интелект, смелост, благородство, стабилност (емоционална и материална), борбеност, лидерски качества, умение да я води, умение да създава баланс по мъжки, когато тя е емоционална по женски, логично мислене и т.н., и т.н.

Съответно е по-вероятно една жена да отговаря на основните мъжки изисквания, отколкото обратното.
    Това казано - колкото повече критерии има един мъж, толкова повече стойност му се трупа и толкова повече е желан той от жените. Колкото повече жени го желаят, толкова по-внимателно подбира той.
    Мъж с малко от нужните качества, съответно неполучаващ внимание от качествени жени е готов да си легне и със 100... нискокачествени. Защото си знае цената.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Отказвал съм. Просто ако е твърде лесна и се предлага на всеки не ме привлича.
    Евала, повечето момчета се хвърлят точно на такива, защото са сигурни, че ТЯ няма да им откаже

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Защото жената печели мъжът с повърхностни качества - външен вид, социална интелигентност, общителност, потенциал да отгледа добре децата му, да му създава комфорт и да не го натоварва.

Докато мъжът може да спечели жена със социална стойност, интелект, смелост, благородство, стабилност (емоционална и материална), борбеност, лидерски качества, умение да я води, умение да създава баланс по мъжки, когато тя е емоционална по женски, логично мислене и т.н., и т.н.

Съответно е по-вероятно една жена да отговаря на основните мъжки изисквания, отколкото обратното.
    Това казано - колкото повече критерии има един мъж, толкова повече стойност му се трупа и толкова повече е желан той от жените. Колкото повече жени го желаят, толкова по-внимателно подбира той.
    Мъж с малко от нужните качества, съответно неполучаващ внимание от качествени жени е готов да си легне и със 100... нискокачествени. Защото си знае цената.
    Страшно добре казано.

Мега фен Аватара на 102
    шото нема тапи пра4ки които съдят по външния вид и да знае столицата на париж ;д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно си прав. Само дето в моя кръг (отново ще го кажа с риск да бъда оплюта - ама в България) също масово е така, пък говорим за хора от 21-2 нагоре.
    Ами подбирай си компанията бре. Секс съм отказвал и то не веднъж. Шанса да си легна с някоя проста звезда която се хвърля на ляво надясно в дискотеката и се прави на "отворена" клони към минус безкрайност. Обаче най кеф ми прави някоя да се довлече, да е тъпа, грозна и на всичко отгоре да изръси "на мен никой не ми отказва"

Мега фен Аватара на 102
    шото не е 4ак толко тапа и осъзнава 4е само тапи и грозни мъжаги ше и вържат за тва и никои не и е отказвал

За мен направо беше пропуснало едно еволюционно ниво, ама това по повод изцепката на Хиларито.

Защото момчетата не отказват просто на секс докато за момичето много по често се случва връзката да и по-важна

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Panda^^ Виж мнението
    Защото момчетата не отказват просто на секс докато за момичето много по често се случва връзката да и по-важна
    слу4аино да си от малцинствата ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ами подбирай си компанията бре. Секс съм отказвал и то не веднъж. Шанса да си легна с някоя проста звезда която се хвърля на ляво надясно в дискотеката и се прави на "отворена" клони към минус безкрайност. Обаче най кеф ми прави някоя да се довлече, да е тъпа, грозна и на всичко отгоре да изръси "на мен никой не ми отказва"
    E, не, не.
    Аз не говоря за такава крайност, а че всяка мадама, която изглежда що-годе добре, се класира. Без оглед на други фактори.

Е аз ги избирам с iq тест

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си