.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2929

Hybrid View

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Ах, този Елитис го има само в Халите в София. А на практика има почти същото като в ДМ и Лили, нали? Въпреки, че в ДМ не съм виждала лентички за нос с шоколад..

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от magity Виж мнението
    Ах, този Елитис го има само в Халите в София. А на практика има почти същото като в ДМ и Лили, нали? Въпреки, че в ДМ не съм виждала лентички за нос с шоколад..
    Има доста неща, които няма да намериш в лили и дм, а иначе Елитис в София има и на Орион - кръстовището, където е макдоналдс.

Цитирай Първоначално написано от magity Виж мнението
    Нашите Елитиси тук са по-наблъскани, 3 пъти по-големи (малките) и 2 пъти по-евтини от ДМ и Лили :Д А големият Елитис е гигантски. Наистина гигантски.
    Hayashi хихи, аз пък доста почетох блога ти за тея маски, но в момента с кутията 1кг прекрасна маска ме е жал да давам пари за маски :Д
    В новия ни Елитис видях едно 10тина такива различни маски ...
    Вземи си и зелената база на Delia ефектът е като да си мажеш фотошоп :Д и заглажда кожата
    от днес :

разчитам много на него, ако няма ефект POLLINA ще яде бой
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-19-2014 на 14:11
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Зайче..

и лосион за почистване на грим на същата марка. (:
    Дано да са добри, защото кожата ми в последно време е супер чувствителна и малко ме е страх да експериментирам, но тези са хипоалергенни и са медицинска козметика, та дано да ми се отразят добре на кожата.
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си