- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опции за прекратяване на бременност
Забременяването на става за 48 часа. След оплождане, яйцеклетката пътува по еди кои си тръби, за да се "загнезди" еди къде си, ака отнема повече от 48 часа.
Единственият вариант е пиене на Ескапел преди 72 часа да са изтекли от рисковия полов акт и когато сте СИГУРНИ, че нещо може да се е случило. А не когато ви скимне, защото Ескапел се пие максимум 2 пъти годишно.
Изненадан си, че не си намерил такава тема тук? Какво очакваше? Важна тема в началото на раздела, която гласи "как да се оттървем от нежелания плод"? Тук се дават съвети за безопасен секс, а не за прекратяване на бременност.
Пораснете и осъзнайте, че не всичко е шега работа и ще си носите последствията от действията си.
Напълно съм съгласна. Авторе, ако ситуацията е хипотетична, използвайте презерватив. Да се забременее не е толкова невъзможно, колкото всеки си мисли. "На мен няма да се случи" изобщо не може да бъде валидно в случая. Застраховани няма. Има и други контрацептивни методи освен презервативите, проучи въпроса.
Абортът не е просто 350лв, които трудно ще намериш. Това е голяма травма, както телесна, така и физическа.
BTW, това със солта се прави, но не знам в България как стоят нещата. Това дали е законно тук... отново не означава нищо. И медикаментозният аборт е забранен в България, но се прави.
Последно редактирано от marilyn : 02-22-2014 на 14:02
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5