.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Страшната бъркотия...

Историята ми е доста дълга,така че ще се опитам възможно най - много да я скъся...
    Започва преди 3 години д/г...видях доста мои познати да "наливат" (псуват) някакво момиче във фейсбук..Писах на момичето,запознахме се и се оказа,че тя не е виновна..та запознахме се,оказа се доста точна и , тъй като се познавам с доста хора помолих да спрат да я ебават и т.н...Мина известно време и с нея станахме доста близки..пишехме си по цял ден,излизахме,помагах и със всичко,както и тя на мен..след време от нищото решихме,че искаме да сме заедно,но по онова време аз си бях луда глава..(МЕГА ИДИОТА) бях доста лош човек...държах се зле с хората,биех се,пушех и като цяло се занимавах с глупости,които може би бяха в резултат на смъртта на баща ми и загубата на първата ми приятелка..Та тръгнахме ние и на 2рата седмица реших,че трябва да скъсам с нея повлиян от простотиите на мои "приятели"..скъсахме и след това близо година не се потърсихме,нито аз нея,нито тя мен.Мина тази една година,през която аз се промених страшно много..започнах да мисля трезво и наистина се промених към доста по - добро и реших да я потърся..Писах и,но бях доста неприятно изненадан - милото и невинно момиченце се беше превърнало в мое копие..държеше се мега грубо,беше пропушила и като цяло нямаше нищо общо с нея.Приех я такава каквато е и скоро пак бяхме станали доста близки,НО...Два месеца по - късно започнахме да се караме всеки божи ден и в повечето пъти скандалите бяха от нейна страна "Какво съм правил с тази" "Що съм бил харесвал снимките на онази" и т.н..За мое нещастие се влюбих до ушите в нея - може би,защото толкова много приличаше на мен..Та така до скоро..когато реших,че щом тя не иска да е с мен аз трябва да продължа напред..започнах да излизам с друго момиче,при което "злобната г-ца" започна да ревнува..почна да прави циркове и скандали ден след ден..Търпях няколко дни и накрая ми кипна,скарахме се и тя ми каза да я оставя намира,при което аз приех..премахнах я от приятели и и пожелах всичко най - хубаво..10 минути по - късно тя почна да ми се извинява и да ме изкарва,че аз съм го бил искал с предтекст "Давай,остави ме щом така ще е по - добре за теб " ..не отговорих..и просто не знам какво да правя..ОБИЧАМ Я МНОГО,но не мога да понеса това да съм просто някаква играчка за нея и да чакам да и дойде кефа да е с мен..Всеки божи ден ми липсва страшно много...меко казано си умирам...и просто не знам какво да правя..толкова съм отчаян,че реших да пиша за съвет тук..Според вас какво да направя?Да я потърся ли,или е по - добре да забравя за нея?
    П.С - Сега ще кажете "Защо питаш тук,нямаш ли си приятели?" Еми..за съжаление и аз това се чудя..всичките до един се захванаха с наркотици и какви ли не глупости,а аз реших да живея,като "бял човек" и започнах да тренирам бойни спортове и стрийт фитнес..останаха ми шепа приятели и те са по - малки от мен,така че едва ли биха ми дали адекватен съвет.Наистина,умолявам ви - Дайте ми съвет!
    П.С - Ако е от полза - Аз вече съм на 18 (скоро ги навърших) , а тя е на 16.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повече от фен
    И при мен има бъркотия, бях писал на бивша съученичка във фб, която не бях виждал от осми клас(аз бях завършил отдавна като и писах), не знам защо дори го направих, после обаче ми писа мъжа и, за който не знаех, след като ме заплаши му отвърнах с един коментар и го блокнах, това стана преди вече 8 месеца. Охоо как ми побеля косата, като видях момичето с мъжа си до близък супермаркет преди 2 дена... Проблема, че тоя нейн приятел е на 45-50, а тя на 20-21. И така...сега със страх ходя до супермаркета. Тоя не ме знае как изглеждам, но момичето лесно може да ме посочи и да каже - тоя е! Дръж го!.

Само неприятности си навличаме с тея жени.
    Последно редактирано от mcfe : 02-19-2014 на 00:54

Супер фен Аватара на shmatarok
    Тая тема ми е мнооого позната...

не сме ли я чели вече?

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Тая тема ми е мнооого позната...

не сме ли я чели вече?
    Преди време бях се допитвал до хората от този форум дали въобще да опитам да съм с това момиче.Така че може би ти е позната.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре не я търси и не се занимавай бъди си с другото момиче

Супер фен Аватара на djipsito
    Някви опити за сериозен разговор имало ли е? Или тя само е бесувала, ти си я игнорирал или там както си постъпил и т.н ?
    Ти заяви ли ясно и категорично намеренията си, как трябва да се държи с теб и всичко останало ?

Нещо ми се губи.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Някви опити за сериозен разговор имало ли е? Или тя само е бесувала, ти си я игнорирал или там както си постъпил и т.н ?
    Ти заяви ли ясно и категорично намеренията си, как трябва да се държи с теб и всичко останало ?

Нещо ми се губи.
    Всеки път,когато се опитам да говоря с нея по - сериозно тя почва да "хапе" или да ме дразни и да сменя темата..Веднъж просто не издържах и казах доста груби неща само и само да я накарам да говори и успях..Ядоса се доста и почнa да ми обяснява,че нямам право да и говоря така,защото не съм знаел колко означaвам за нея и т.н..но нещатa сега не изглеждат така..И не..не съм.Тя просто не ми даде шанса,но съм напълно сигурен,че тя знае защото има намеци от моя страна постоянно

Супер фен Аватара на djipsito
    Не й ходи по гъза. Зарежи... Ако толкова мн значеше за нея, нямаше да се държи така
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 102
    16 годишна.. заеби.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Обърни страницата, няма какво повече да извлечеш от тази връзка.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Както виждам всички сте на едно мнение,така че е ясно какво трябва да направя.Благодаря ви!

Цитирай Първоначално написано от mcfe Виж мнението
    И при мен има бъркотия, бях писал на бивша съученичка във фб, която не бях виждал от осми клас(аз бях завършил отдавна като и писах), не знам защо дори го направих, после обаче ми писа мъжа и, за който не знаех, след като ме заплаши му отвърнах с един коментар и го блокнах, това стана преди вече 8 месеца. Охоо как ми побеля косата, като видях момичето с мъжа си до близък супермаркет преди 2 дена... Проблема, че тоя нейн приятел е на 45-50, а тя на 20-21. И така...сега със страх ходя до супермаркета. Тоя не ме знае как изглеждам, но момичето лесно може да ме посочи и да каже - тоя е! Дръж го!.

Само неприятности си навличаме с тея жени.
    Доста кофти ситуация...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Никакви аванти, че много започват да си позволяват в един момент...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си