- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- първи сутиен или бюстие
здр аз сам на 12, но не нося нито бюстие нито сутиен гърдите ми не са големи но като тичам ми е кофти . аз с наще не сам говорила на тая тема та искам да питам как да си поискам и такива работи това което трябва да знама относно бръсенето
кога как ??? сори за грешките
Говори с майка ти и премахни евентуалния срам.Тя най-добре ще те посъветва..
Аз не съм питала майка ми за първия сутиен,просто излязох с приятелка,и така между другото си купих!А що се отнася до бръсненето,говори с нея!
Разгледай по магазините и си купи сутиен ( не вярвам майка ти да ти се караПървоначално написано от ala1999
![]()
)
Нямаш нужда от сутиен, щом казваш, че не са ти толкова големи, но щом така си решила говори с майка ти без да се притесняваш или направо си купи.А доколкото бръсненето- първо помисли дали наистина имаш нужда от бръснене и ако да- говори с майка си.
Просто й кажи, че мислиш, че имаш нужда от бюстие. А за бръсненето не е нужно да й споделяш, но както казаха трябва да си помислиш добре на кои части от тялото имаш нужда и дали не избързваш.
Аз за интимните части не съм говорила с мама, но за краката поговорихме и почнах с епилатор. Не се срамувай това е майка ти![]()
^^^
Бургас <3
Поговори си с майка ти или примерно сестра ако имаш по-голяма, братовчедка, някой който ти е близък. А за бръсненето помисли дали имаш нужда, защото аз почнах мн рано и не беше голям кеф...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Както казва поговорката "направи си сам/а"
![]()
![]()
Какво толкова
- Мамо искам сутиен....
- ОК няма проблем хайде по магазините
אויב איך מאַך אַווערטאַד
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Купи си го сама ама штом не са ти големи няма смисъл мисля от него.Аз сам на 15 и почти нямам гарди и рядко нося сутиен.За интимното обескосмяване сам пробвала с кола маска но не можах да свикна да сам гола там и вече не се обескосмявам.А крака раце и подмишници давай с епилатор
Няма от какво да се срамуваш.Говори с майка си.И аз на твоята възраст много се притеснявах.Просто е хубаво каквото става с теб да знае майка ти, защото съм сигурна, че се вълнува като забелязва как малкото й момиченце пораства.Иначе и сама можеш да направиш каквото и да било, но все пак това е много емоционален момент.