- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- M.A.C. ---> Вашето мнение.
Когато купуваш даден продукт, идеята е да намериш оптималния вариант между цена и качество. Ако си учила математика, продуктът ти е функция, а "цена" и "качество" са х и y в координатната система. ТОВА е връзката на цената с дилемата.
И преди някой да е казал - Хаяши много хубаво ви каза. Цена и качество отдаааавна не са зависими едно от друго понятия. За пример ще ви дам сенките, защото там е най-очевидна разликата. Ако искате нещо пигментирано сред high-end марките, трудно ще откриете.
Не знам по-конкретно какво да ти кажа, защото въпросът ти, предвид очевАдния отговор, ми се стори леко неадекватен.
На бала бях гримирана с фдт на Инглот от 18 часа вечерта до 12 на следващия ден. Не ми мръдна гримът. Снимките си ги виждала, предполагам. Те не са от бала, а от няколко дни след него, когато отново бях със същия фдт.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-23-2014 на 15:06
За това и аз съм съгласна. Просто съм чела разни блогове на гримьорки и те го използват.
А от друга страна Инглот са също едни от най-скъпите козметични продукти.
А за Коко 95...
Нямам думи![]()
1)Мейбълин афинитон се окислява и става на петна и за снимки въобще не го одобрявам.
2)Не ме бърка цената в момента.
3)Знам че се води в топ 3 , нали аз постнах линка към блога , който си цитирал.
4)В телевизията ги гримират, да, ама да си мъж и да си сложиш фон-дьо тен на бала и още 100 ученика да са около теб ... не мислиш ли , че никой няма да го забележи![]()
Не че претендирам да съм бюти блогър, ама... поне чета за козметика всеки божи ден, защо спориш? :д
Инглот са изключително бюджетни за качеството, което предлагат. Фдт-ът, с който бях аз, струва около 30-35 лв, мисля. Да не сравняваме. За сенките им пък няма да коментирам - неслучайно съм инвестирала в две палитри плюс още две сенки, което сумарно прави... да не смятаме, че ще излезе, че се фукам.
YSMF, точно хората, които "правят невероятни неща с гримове" знаят, че не трябва да се робува на марка. В това си личи професионалистът. *намигване*
За пореден път се убеждавам как явно в тоя форум всичко е черно-бяло - или Мак, или Импала. Върхът.