.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Абе, не знам, ама в София ученическата карта за всички линии е 20лв, а във Варна е 20лв за една линия... Във Варна има във всеки автобус кондуктор...
    Ами не знам как е във Варна, ама сметни при тоя огромен човекопоток какъв оборот ще направи един софийски кондуктор за 8-часова смяна в делничен ден. Гарантирам ти, че само за една смяна ще си избие заплатата, а той ще направи между 22 и 26 такива за месец.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    be darky ima go i tva che sutrin ne moesh da dishash ot hora kamoli nqkoi da te proverqva togava ko praim
    И за това си има начин. Прави се задълбочено проучване на трафика/човекопотока и в най-натоварените часове се пускат само големи превозни средства и то на по-чест интервал от време. Примерно аз пътувам редовно с 204 и честно ти казвам, избива ме на агресия като видя сутрин в 8 часа, когато всеки е тръгнал за работа, малък автобус. Сещай се, че вътре е като в токийското метро. Някой чиновник е можело да си свърши работата и да направи схемата така, че пътуването да е по-комфортно, вместо всички да сме супер интимни в превозното средство.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-24-2014 на 18:44
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И за това си има начин. Прави се задълбочено проучване на трафика/човекопотока и в най-натоварените часове се пускат само големи превозни средства и то на по-чест интервал от време. Примерно аз пътувам редовно с 204 и честно ти казвам, избива ме на агресия като видя сутрин в 8 часа, когато всеки е тръгнал за работа, малък автобус. Сещай се, че вътре е като в токийското метро. Някой чиновник е можело да си свърши работата и да направи схемата така, че пътуването да е по-комфортно, вместо всички да сме супер интимни в превозното средство.
    oppa drojba stail

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ами не знам как е във Варна
    кондуктор у секи автобус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си