.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Супер фен
    Като изключим спора ви за скъпо, по-скъпо и най-скъпо (И да, 60 лева спрямо тукашния стандарт са много пари за такъв продукт, още по-странно от деца закупен..както и да е), някой може ли да сравни от опит така похваления тук фон дьо тен на Inglot с този на La roche posay toleraine teint ?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr Виж мнението
    La roche posay toleraine teint ?
    Между другото, ако някой знае нещо за този фдт ще се радвам да ми пише лично. Аз имам други продукти от тяхната козметика (не са от декоративната им козметика) и съм супер доволна. Ако някой знае, да ми пише, защото съм пред дилема.
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Между другото, ако някой знае нещо за този фдт ще се радвам да ми пише лично. Аз имам други продукти от тяхната козметика (не са от декоративната им козметика) и съм супер доволна. Ако някой знае, да ми пише, защото съм пред дилема.
    Аз имам такъв, но нещо не съм много впечатлена. Оранжевее и ми изсушава кожата. Иначе и аз харесвам La Roche Posay, но от фдт-те на Vichy съм по-доволна.

Колкото до МАС - не съм ги ползвала, няма да коментирам и финансовата страна на нещата, но горещо препоръчвам да го пробваш, преди да го купиш. Дали в магазина ще помолиш да те гримират, дали ще си намериш тестер или ще заемеш от приятелка, няма значение, но няма смисъл да се купува скъпа козметика, без да се изпробва първо (това и за La Roche го казвам, между другото, макар и да е 1/3 от цената на МАС). Дори някой да е супердоволен от даден козметичен продукт, това не означава, че ще е добър за всички, това са много индивидуални неща.

(off topic: и това го казвам от опит, разбира се. Срам ме е да кажа колко почти неизползвани фдт-на се размотават из банята ми, още по-срам ме е да ги смятам колко струват общо. И не само фдт-ни, всякакви козметики. Като започнах да живея "самостоятелно" и да ми дават пари за месеци напред накуп, веднага започнах да "инвестирам" в разни козметични изгъзици, именно защото четях какво ли не по козметичните блогове. В резултат на което кожата ми е вече свръхчувствителна и около час след като си сложа нещо не-аптекарско и/ли не-натурално, лицето започва да ме сърби и сутринта се събуждам с обрив. Сенки вече не мога да ползвам никакви. Ехааа, колко се отклоних от темата Извинете )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си