- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мразите ли хората?
Аз, като отявлен мизантроп, реших да пусна тема, свързана с човекомразието.
"Мразя" е много силна дума. Не мразя никой, просто има хора, които са ми антипатични и ги избягвам.
ПС: Нима знаеш какво е мизантроп? Чела ли си пиесата на Молиер?
Лилавото дупе пак се мъчи да блесне с интелект и да привлече внимание.
Welcome to the Jungle...
Браво за което! Щото досега на който съм споменал думата, твърди, че няма такава и си измислям нов език![]()
Един социопат (в случая социопатка) и един хомосексуалист си говорят за обкръжения.![]()
Welcome to the Jungle...
Предлагам ти да вземеш приятелчетата си и да се хвърлите пред първия влак... И гледайте влакът да се движи!
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BC...80%D0%BE%D0%BF
Утре ще се возим на влак. А аз знам какво е, все пак съм филолог![]()
хората са най-долните същества. освен това се оказа че не разчитам на приятелите си ;(
Като казвате "да", гласувайте си в анкетата, интересен ми е процента на тези срещу онези.
вие хора ли сте?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мизантроп обратното на филантроп
не, защото могат да се променят
k
Добре Наске как така си учуден, че някой знае кво е мизантроп, такива неща се изучават по литература мисля около 7ми клас, оттогава го помня