- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
МО - да.
Да, същия Янаки Стоилов...но да не коментирам...нито методите на преподаване,нито отношение и тн.
maDamn
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
'Що не си мериш думите? Ти друго освен да плюеш и обиждаш можеш ли? Не видя ли, че се изложи пред целия форум?
Кат си влязъл Арабистика си голямата работа, а? Пхах, айде, скрий се ти, моля те, защото всички могат да те сложат в малкия си джоб.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Губя връзката на спора,но лично си предпочитам устните изпити вече - знаеш си оценката на момента, вярно висиш отвън като прани гащи,но аз съм винаги от ударната група,която влиза първа и те така...16 дни чакахме резултат от 1 писмен изпит, сега вече...11 дни от 3тия писмен. Вярно по икономика ни и каза 2 часа след изпита, а по история вече 5ти ден чакаме.
maDamn
Емиии, при нас или по мейл ни ги казват "ужким" , последния път ,вместо по Имейл, от СУСИ разбрахме.
Иначе - поне този по политология ни го прати по мейл...мЪного ме дразнят така, казат 1 седмица и се бавят 2-3![]()
maDamn
заеби тва суси, тва е най-некадърно направеният портал изобщо
точно ей са тея дни тряя ида да се разправям с тях, щот разни тъпотии от първи курс още не са ми вписани, съответно ми липсват разни кредити, не мое завършим
а дано го оправят, щот иначе ше се псуваме яко
Dr. Gregory House
БТУ и за предпочитам устните пред писмените.. общо 4 изпита имах 2 устни / 2 писмени..
Устните бяха супер яки, особено тоя по История, а пък и на писмените се преписва мега много, лел.. ;с
Dr. Gregory House
ае има ги май, тея колегите ги оправиха тея неща от първи курс, тъйче явно става таа раота, просто мене ме мързи да ида до студентски отдел ли кво там се казва тва
и другото е некъв шведски от 3ти курс, дет са ми писали 4 кредита за него (а той е 15 ...)
Отдел студенти да.. ;д Ем да е те протоколите се пазят 15 години след завършването, а ти още учиш.. тъй, че не мисля, че ще ти направят проблем..
Ръководителя на специалността още в началото на сесията ни каза, да изискваме специално да ни пишат оценките и в книжката и в суси и изрично да напомняме, колко кредита е, съответно и да се напише в протокола...
Сигурно сме доста досадни, ма на всеки изпит стеняме за тъпите протоколи, суси-та, кредити и прочие..
Тва ест след самия изпит, да не ги нервираме предварително.. ;с
Dr. Gregory House
почваш тогава на шведски din jävla bög/fitta/квот се сетиш :Д
да, точно ..
то като отида да си заверявам семестъра и кат ме питат "ква специалност" (въпреки че си пише в книжката), и кат каем скандинавистика ме гледат кат изкопаемо, все ено не са го чували тва ...
едва ли ше разберат ФРУСТРАЦИЯТА ми ако им речем din jävla fitta![]()
поне ще ги озадачиш.
ще завършиш с едно dra åt helvete и среден пръст, и туй то :Д
брИтчед, администрацията е мани бегай. Просто пълен фарс. Иначе ме дразни факта,че един човек може да провери 60 работи за 2 часа,като оценките си бяха напълно адекватни, а други ни бавят със седмици...СУСИ си е мизерия, то се знае. Пък дори и да ни излязат оценките, съвсем друга бира е кога ще ни ги нанесат в книжките,щото и с преподаватели трябва да се разбираме...красота абсолютна. Иначе специалността ми си я харесвам още повече след днешната лекция по КП,откакто ще ни е Карагьозова се усеща един респект към предмета,пък и вече ни даде домашна върху конституцията.
Прекраснотийско ми е някво.
maDamn
Dr. Gregory House