- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да избегна ....
има едно момиче което е по малко от мен и ме харесва , но аз не я харесвам и това е много тъпо ,смсл доста пъти ми се е случвало ,но с това момиче пътуваме всеки ден заедно , никога няма да си падна по нея , още повече че е туркиня ,а аз съм расист ................ какво да правя ,някакъв съвет
покажи й, че просто нямаш желание дори да разговаряш с нея тогава, отрежи я още в началото и до там, но не го прави по неуважителен начин........и кво като е туркиня де..ии тя не е човек също, а?
Може да искаш да кажеш, че е мюсюлманка, което не е от кой знае какво значение според мен, ма деа знам.. разни хора разни идеали..
Отрежи я бързо и деликатно (както когато махаш лепенка) но гледай да го направиш така, че да схване много добре идеята, че не искаш да си с нея, един вид.. гледай да не кажеш нещо, което да й остави надежда не оставяй вратички и прочие..
А после се застреляй, защото расизма е тъп, отдолу всички сме еднакви...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Момчето си е казало, че не обича този тип хора. Лично аз също също го подкрепям, стане ли въпрос за връзка. Не бих имала нещо общо с турчин и циганин. За приятели може и да стават някои, но българин с такъв човек и ако говорим за сериозни отношения, като семейство, деца.. разваля целият си род за напред.
Най-зрялото нещо, което можеш да направиш е да останете на саме и да й обясниш спокойно, че нямаш интерес. Въпреки, че ще се почувства зле, това е по-добрия вариант, от колкото да се мотаете известно време.
Поздрави!
BeTheOne
ДА ,но КАКВО ДА КАЖА , немога да го измисля . за хората не расисти тук-МРАЗЯ ЦИГАНИ/ ТУРЦИ НЕ МИ казвайте че всички от долу сме еднакви ,не ми пука просто съм расист ( бтв ако не я виждам до края на годината има ли шанс да се откаже )??
Какво да избегнеш? Да те изнасили 12 годишно турче ли?
Ти повече си се вкарал във филма от нея...
Не мисля, че е нужно да ѝ казваш, че не я харесваш, ако не ѝ показваш, че я харесваш. Тоест, просто не ѝ обръщай внимание, би трябвало да ѝ стане ясно, че не те привлича, ако с нещо не показваш обратното.
Следващият път, когато ти даде някакъв знак, че те харесва, или когато те сваля, е идеалния момент да й обясниш как се чувстваш. Например: "Виж Пенке (например), виждам че имаш някакъв интерес към мен, но аз не проявявам такъв". Кратко, точно и ясно. На някой може да му се стори прекалено елементарно и директно, но пък какъв е смисъла да въртиш и усукваш. Ако не ти харесва точно това, направи си своя интерпретация, която да носи същото послание.
В общия случай едно обяснение, че не проявяваш интерес, би следвало да я откаже.
Поздрави!
BeTheOne
Ходи се хвърли от някой мост, само това ще ти кажа, най - добре така ще да е![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
След като не я харесваш не се занимавай покажи че просто не я харесваш
Те жените по принцип ги усещат тези неща, бъди хладен, дръпнат, все юе схване, ако пък наситина толков ти досажда и кажи, че няма да оправдаеш очакванията и, да не си губи времето.