.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен Аватара на ameli
    Ами според него аз сама съм си виновна и докато не си оправя отношението и той няма да оправи своето. Непрекъснато ми повтаря, че никога няма да намеря по-добър от него и никой не може да ме изтърпи както той го правел. Сега просто ми прави напук и си гали собственото его.
    Сърди ми се, че му нямам доверие. Сърди ми се, че искам поне малко внимание и за мен си. Сърди ми се, че не му споделям достатъчно, а като се опитам получавам едно студено "добре" и ми убива ентусиазма за всичко.. Сърди ми се, че никога не ми е вземал "практични подаръци" и аз не съм толкова щастлива от идеята, колкото на него би му се искало. Сърди ми се, че ТОЙ не ме слуша и не ме познава. Просто не ми пука толкова за шибания подарък, колкото за факта че не си е направил поне веднъж труда да ме чуе какво действително искам. Защото аз винаги съм се съобразявала с него и винаги удрям на камък в обратния случай. Сърди ми се, че съм такава каквато съм и в момента ме дразнел, за да ме промени.
    Ами няма да се променя пък, аз съм по-голям инат от него, но ме е страх...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Непрекъснато ми повтаря, че никога няма да намеря по-добър от него и никой не може да ме изтърпи...
    Това е отвратително, освен ако не го е казвал на шега. След като сте говорили за проблемите си и единственото, което сте постигнали е да се обвинявате един друг не виждам друг изход.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си